Τσιτσιπάς: “Μπορώ να παίξω καλά στο γρασίδι” (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία του στο Λονδίνο, με τον Νο4 του κόσμου να έχει την 1η επαφή με το γρασίδι στα γήπεδα του Queen’s Tennis Club

Ο Έλληνας τενίστας αποφάσισε να αγωνιστεί στο 3ο Grand Slam της σεζόν χωρίς να έχει συμμετοχή στα pre-Wimbledon

τουρνουά, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μπορεί να προσαρμόσει το παιχνίδι του το ίδιο καλά και στην επιφάνεια του γρασιδιού. 

Look who's arrived on grass

Hey, @steftsitsipas pic.twitter.com/q8cqXcNHQ5

Tennis TV (@TennisTV) June 20, 2021

“Μου αρέσει να παίζω στο γρασίδι. Στο Wimbledon βλέπω ότι έχω την ευκαιρία να φτάσω ψηλά. Μπορεί να μην είχα τα καλύτερα αποτελέσματα μέχρι τώρα και πριν από την πανδημία, αλλά θα προσπαθήσω να προσαρμόσω το παιχνίδι μου σ’ αυτήν την επιφάνεια.”

“Θεωρώ ότι ο τρόπος παιχνιδιού μου επιτρέπει για να παίξω καλά στο γρασίδι, αρκεί να έχω το μυαλό μου ανοιχτό και να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα.”, τόνισε.

Για τον φιναλίστ του Roland Garros αυτή θα είναι 4η συμμετοχή στο All England, με την κορυφαία του στιγμή να είναι αυτή του 2018 όπου κι έφτασε μέχρι τη φάση των “16” πριν αποκλειστεί από τον μετέπειτα ημιφιναλίστ, Τζον Ίσνερ. 

Η τελευταία του παρουσία (2019) δεν ήταν και η καλύτερη καθώς ηττήθηκε στον 1ο γύρο γνωρίζοντας την ήττα από τον Ιταλό Τόμας Φαμπιάνο στα 5 sets.

Θυμίζουμε ότι το Wimbledon θα ξεκινήσει στις 28/6, ενώ η κλήρωση για το κυρίως ταμπλό θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25/6 (12:00GR).

The post Τσιτσιπάς: “Μπορώ να παίξω καλά στο γρασίδι” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιτσιπάς, “Μπορώ,tsitsipas, “boro