Τρέχει να προλάβει το Wimbledon η Χάλεπ (vid)

Η Σιμόνα Χάλεπ, μπορεί να βρίσκεται στο Μπαντ Χόμπουργκ, σ’ ένα από τα δύο τελευταία τουρνουά πριν από το Wimbledon, που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα (20-26/6), ωστόσο όπως ανακοίνωσε η ίδια δεν θα αγωνιστεί καθώς ταλαιπωρείται ακόμα από τον τραυματισμό στο γαστροκνήμιο που “κληρονόμησε” από το τουρνουά της Ρώμης. 

Η Νο3 του κόσμου διαβεβαίωσε ωστόσο ότι συνεχίζει τις προπονήσεις της προκειμένου να προλάβει το 3ο Grand Slam της σεζόν ελπίζοντας

ότι η αποκατάσταση θα ολοκληρωθεί σύντομα. 

“Ήθελα να ανακοινώσω ότι δεν θα αγωνιστώ αυτή την εβδομάδα, καθώς δεν είμαι ακόμα έτοιμη μετά τον τραυματισμό μου. Νιώθω αρκετά λυπημένη γιατί είναι ένα πραγματικά όμορφο μέρος και παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τις υπέροχες στιγμές που απόλαυσα κατά τη διάρκεια της παραμονής μου.”

“Θα συνεχίσω να προπονούμαι κανονικά γιατί θέλω να παίξω στο Wimbledon. Ωστόσο, προς το παρόν πρέπει να φροντίσω το σώμα μου και να παρακολουθώ την εξέλιξη της αποθεραπείας μου.”

Hopefully I’ll be back here in the future to play @badhomburgopen pic.twitter.com/PeKYpISn3d

— Simona Halep (@Simona_Halep) June 19, 2021

Θυμίζουμε ότι η Χάλεπ είναι η κάτοχος του τίτλου, του μοναδικού που έχει κατακτήσει στο Wimbledon, επικρατώντας της Σερίνα Γουίλιαμς στον τελικό του 2019 με 6-2, 6-2. 

The post Τρέχει να προλάβει το Wimbledon η Χάλεπ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα