Τρόμαξε, αντέδρασε, κέρδισε! – VIDEO

Ο Ρότζερ Φέντερερ ήταν αποκαρδιωτικός στα πρώτα games της αναμέτρησης κόντρα στον Νταμίρ Τζουμχούρ, έμεινε για δεύτερο σερί ματς στη Νέα Υόρκη με σετ πίσω, ωστόσο, έβγαλε καρδιά πρωταθλητή και αντέδρασε παίρνοντας ακόμα μία απαιτητική νίκη!

“Καρδιακά” από πολύ νωρίς στο Αμερικανικό Όπεν “προσφέρει” στους φαν του ο Ρότζερ Φέντερερ!

Ο 38χρονος τενίστας έκανε τόσο κακή αρχή κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ

κόντρα στον Νταμίρ Τζουμχούρ που αναρωτιόσουν αν είναι άρρωστος ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Ο Φεντ έμεινε με διπλό break πίσω και 0-4 πίσω στο πρώτο σετ σε μια εφιαλτική αρχή η οποία τον ανάγκασε ουσιαστικά να κυνηγήσει και πάλι την υπόθεση νίκη από τη συνθήκη του 0-1 κόντρα σε έναν ψυχωμένο Βόσνιο που “μυρίστηκε” την κακή μέρα του Ελβετού και προσπάθησε να αδράξει κάθε ευκαιρία.

Με κλειστή την οροφή μιας και έριχνε διαρκώς βροχή το πρωί της Τετάρτης στη Νέα Υόρκη, ο “Βασιλιάς”, όπως και στο ματς κόντρα στον Ναγκάλ, μπήκε πολύ καλύτερα στο δεύτερο σετ και γενικά στο υπόλοιπο ματς κάνοντας την ολική ανατροπή και επικρατώντας του αντιπάλου του με 3-6, 6-2, 6-3, 6-4 που τον στέλνει στον τρίτο γύρο του US Open κόντρα σε έναν εκ των Πούιγ-Έβανς.

Αν και αντιμετώπισε break point, ο Φέντερερ δεν είδε ξανά το σερβίς του να σπάει μετά το νωθρό πρώτο σετ.

Μείωσε σε μεγάλο βαθμό τα αβίαστα λάθη που ήταν πρόβλημα και στα δύο ματς που έχει δώσει στο Flushing Meadows ενώ κατάφερε να είναι αποτελεσματικός στις break point ευκαιρίες του με 5/9.

Είναι ξεκάθαρα επηρεασμένος είτε από τον χαμένο τελικό στο Wimbledon (το πιθανότερο), είτε από το γεγονός ότι δεν απέκτησε ρυθμό στην Αμερικανική hard court swing.

Σε κάθε περίπτωση, όσο νικά…ελπίζει αν και αργά ή γρήγορα θα πρέπει να σταθεροποιήσει την απόδοσή του σε πολύ καλά ελπίδα για να έχει ρεαλιστικές προοπτικές κατάκτησης του 21ου Slam…

Kατά τα άλλα, η βροχή ήταν πρωταγωνίστρια σε όλο το πρωινό πρόγραμμα καθώς μόνο το ματς του Νισικόρι κόντρα στον Κλαν ολοκληρώθηκε με τους αγώνες στο Arthur Ashe τουλάχιστον, λόγω οροφής, να διεξάγονται κανονικά.

US OPEN MEN’S DRAW |  OOP (-7h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Τρόμαξε, αντέδρασε, κέρδισε! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα