Όλα τα φώτα πάνω τους

Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ ρίχνονται για δεύτερη φορά στη μάχη του Αμερικανικού Όπεν σήμερα και φυσιολογικά, όλα τα φώτα πέφτουν πάνω τους. Το όνομα της Μαρίας Σάκκαρη, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα στις γυναίκες…

Για πρώτη φορά στο φετινό τουρνουά, ο Ρότζερ Φέντερερ θα αγωνιστεί στο πρωινό πρόγραμμα και άπαντες περιμένουν να δουν, πως θα αντεπεξέλθει στον καύσωνα και την υγρασία της Νέας Υόρκης.

Αν και ο αντίπαλος δεν είναι και ο πλέον επικίνδυνος, μιας και εδώ και μήνες διανύει άσχημη αγωνιστική περίοδο, ο Ελβετός “Βασιλιάς” στις 20:30GR περίπου, θα δοκιμαστεί

κόντρα στον Βόσνιο Νταμίρ Ντζουμούρ, με έπαθλο μια θέση στους “32” καλύτερους του US Open.

Ο Φέντερερ έχει 2/2 νίκες σε βάρος του Νο99 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ. Αμφότερες, ήρθαν άνετα με σκορ 3-0 (Roland Garros, Wimbledon – 2015).

Στο Arthur Ashe θα αγωνιστεί ο 38χρονος θρύλος, μετά το ματς της Καρολίνα Πλίσκοβα με την Μαριάμ Μπολκβάτζε.

Στο βραδινό πρόγραμμα του κεντρικού court έχει τοποθετηθεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος αναμένεται να έχει μια αρκετά ζόρικη πρόκληση, απέναντι στον εξαιρετικά φορμαρισμένο Αργεντινό, Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο.

Οι δυο τους, θα τεθούν αντιμέτωποι στις 02:00GR, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. Αμέσως μετά, περίπου στις 04:30GR δηλαδή, θα πατήσει στο court η Σερίνα Γουίλιαμς, που θα παίξει κόντρα στην ανερχόμενη συμπατριώτισσα της, Κάτι ΜακΝάλι.

Η 17χρονη είναι από τα σπουδαία ταλέντα του γυναικείου τένις κι αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη με την κατά 20(!) χρόνια μεγαλύτερή της τενίστρια. Δεν αποκλείεται, η Σερίνα να έχει ένα αρκετά δύσκολο βράδυ.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ξεχωρίζει η μάχη της Μαρίας Σάκκαρη για να προκριθεί στον 3ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα αντιμετωπίσει την πρώην Νο12 του κόσμου και ημιφιναλίστ του US Open 2014, Σουάι Πενγκ, στο Court 5 των εγκαταστάσεων του Flushing Meadows, με το ματς να αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στα μεσάνυχτα 00:00GR.

Αν καταφέρει και προκριθεί, η Μαρία θα παίξει με τη νικήτρια του αγώνα Μπάρτι-Ντέιβις, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 02:00GR στο Luis Armstrong.

Όσον αφορά τα ντέρμπι της ημέρας, Μπόρνα Τσόριτς και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ σκοπεύουν να δώσουν μια σπουδαία παράσταση στο κοινό του Armstrong, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Μπάρτι. Δηλαδή, περίπου στις 04:00GR.

Στο πρωινό πρόγραμμα του court, υπάρχουν τρία άκρως ενδιαφέροντα ματς.

Στις 18:00GR ο Κέι Νισικόρι θα παίξει με τον home favorite Μπράντλεϊ Κλαν, αμέσως μετά θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της Ελίνα Σβιτόλινα με την Βίνους Γουίλιαμς και στις 23:00GR περίπου, η Μάντισον Κις θα αντιμετωπίσει την Λιν Ζου.

Ο Σταν Βαβρίνκα έχει επίσης tricky αναμέτρηση κόντρα στον πολύπειρο Γάλλο, Ζερεμί Σαρντί. Οι δυο τους, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 22:30GR στο Grandstand.

Λίγο πιο πριν, και πιο συγκεκριμένα στις 20:00GR, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα παίξει κόντρα στον Ούγκο Ντελιέν.

US OPEN MEN’S DRAW | US OPEN WOMEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Όλα τα φώτα πάνω τους appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα