Τον τιμώρησε ο Ντιέγκο – VIDEO

Mε επική ανατροπή και σωσμένο match point, ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν τιμώρησε τον υπερόπτη Ντόμινικ Τιμ στα ημιτελικά του Argentina Open

Την πρώτη του ήττα στο Μπουένος Άιρες γνώρισε ο Ντόμινικ Τιμ, στην τρίτη του παρουσία στο Αργεντίνικο τουρνουά.

Ο 25χρονος Αυστριακός, Νο1 του ταμπλό, είχε το παιχνίδι στο χέρι του όμως ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν έδειξε να το θέλει πιο πολύ και με τη στήριξη των συμπατριωτών του

στις κερκίδες, γύρισε ένα χαμένο παιχνίδι.

Αν και βρέθηκε με 1-4 games κάτω στο καθοριστικό σετ, ο ταχύτατος Αργεντίνος έσωσε ένα match point του Ντόμινικ Τιμ και κέρδισε με 2-6, 6-4, 7-6(5) τον αντίπαλό του, σφραγίζοντας τον τελικό στο Μπουένος Άιρες με τον Μάρκο Τσεκινάτο.

Ο Ιταλός, Νο3 του ταμπλό, κέρδισε με τη σειρά του 6-4, 6-2 τον Γκουίντο Πέγια, αποτρέποντας τον πολυαναμενόμενο Αργεντίνικο τελικό στο Argentina Open.

Ήταν η πρώτη ήττα του Ντόμινικ Τιμ στο Μπουένος Άιρες, μετά από 11 σερί νίκες και δύο τίτλους (2016, 2018).

Το Νο8 του κόσμου, μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκε 6-2, 4-2 ωστόσο το forehand του έκανε πολλά λάθη στη συνέχεια με αποτέλεσμα να χάσει και το προβάδισμα με 4-1 games στο καθοριστικό σετ.

Ο Σβάρτσμαν θα αγωνιστεί στον 5ο του τελικό, διεκδικώντας τον τρίτο του τίτλο μετά το Ρίο ντε Τζανέιρο (2018) και την Κωνσταντινούπολη (2016).

ARGENTINA OPEN DRAW | OOP (-5h)

The post Τον τιμώρησε ο Ντιέγκο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα