Το υπέροχο t-shirt της Nike για τον Ράφα

“Το μεγαλείο ενός αθλητή είναι όταν αγωνίζεται για κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό του”.

Με αυτή την πρόταση και ένα μοναδικό t-shirt, η Nike γιόρτασε την κατάκτηση του Γαλλικού Όπεν από τον Ράφαελ Ναδάλ.

Ο 34χρονος Ισπανός, συνέχισε το εκπληκτικό του ρεκόρ στο Παρίσι και πανηγύρισε τον 20ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του και 13ο στην Πόλη του Φωτός, μετά την επιβλητική νίκη επί του Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό της περασμένης Κυριακής.

Ο Ναδάλ  δεν είναι απλά

ένας τενίστας που κατακτά τρόπαια και προσθέτει prize money στον τραπεζικό του λογαριασμό. Το ήθος και η συμπεριφορά του, μέσα και έξω από τα courts, τον έχουν μετατρέψει σε έναν πραγματικό Θρύλο του αθλήματος και έχουν εμπνεύσει χιλιάδες παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο που θέλουν να ακολουθήσουν τα βήματά του και να του μοιάσουν.

Έτσι, η Nike ετοίμασε ένα t-shirt το οποίο έχει ένα μήνυμα για όσα παιδιά θέλουν να μοιάσουν στον Ράφα.

“Στον επόμενο Ράφα. Πάντα να θυμάσαι ότι όσα τρόπαια κι αν κατακτήσεις, οι πραγματικοί πρωταθλητές εμπνέουν τις κοινωνίες και δεν σηκώνουν μόνο τρόπαια”

View this post on Instagram

Greatness can only be achieved when you play for something greater than yourself. @rafaelnadal captures his record tying, 20th men’s major title in Paris, and continues his mission to inspire the next generation through his game and the Rafa Nadal Foundation, @frNadal. #YouCantStopUs

A post shared by NikeCourt (@nikecourt) on Oct 11, 2020 at 8:55am PDT

The post Το υπέροχο t-shirt της Nike για τον Ράφα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα