Ναδάλ: “Σε παρακαλώ, μη δίνεις έξτρα Slam στο Νόβακ”

Ένα αστείο περιστατικό συνέβη μετά το τέλος του τελικού στο Γαλλικό Όπεν, όπου ο Ράφαελ Ναδάλ κατέκτησε τον 20ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του, ισοφαρίζοντας το κορυφαίο ρεκόρ όλων των εποχών που είχε ο Ρότζερ Φέντερερ ενώ αύξησε τη διαφορά από τον Τζόκοβιτς στα τρία Majors (17).

Ένας Ισπανός δημοσιογράφος, έκανε λάθος προσθέτοντας ένα επιπλέον Grand Slam στον Τζόκοβιτς, στην αναφορά του για τη μάχη των τριών για το ρεκόρ κατακτήσεων.

“Σε

παρακαλώ, μην δίνεις ένα επιπλέον Grand Slam στον Νόβακ, θα μας ξεπεράσει” είπε χαμογελώντας ο Ναδάλ και συνέχισε να “πειράζει” τον συμπατριώτη του, ρωτώντας τον αν είχε πληροφορίες ότι θα έχανε τον τελικό από τον Νόλε για να φτάσει τα 18 Grand Slams.

Interviewer: “now the race is 20, 20, 18”
Rafa: “don’t give Novak an extra one that he’s gonna beat us”

Smile and laughter pic.twitter.com/4fuSkOzUeF

— monse Buenos días 20 | 13 (@coachdal) October 11, 2020

Όταν η κουβένα απέκτησε ξανά σοβαρή υπόσταση, ο Ναδάλ παραδέχθηκε ότι τον ενδιαφέρουν τα ρεκόρ αλλά δεν θέλει να τα σκέφτεται και να το συζητάει πολύ.

“Ποτέ δεν έκρυψα ότι θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου ως ο τενίστας με τα περισσότερα Grand Slam. Καμιά αμφιβολία γι’αυτό. Φυσικά και ενδιαφέρομαι για τα ρεκόρ. Σημαίνει πολλά για μένα να μοιράζομαι αυτό το ρεκόρ με τον Ρότζερ. Αλλά ξέρεις, δεν θέλω να σκέφτομαι συνέχεια ότι ο Ρότζερ έχει τόσα, ο Νόβακ έχει τόσα. Δεν πρέπει να παραπονιέσαι για το αν ο γείτονας έχει μεγαλύτερο ή καλύτερο σπίτι από εσένα”

The post Ναδάλ: “Σε παρακαλώ, μη δίνεις έξτρα Slam στο Νόβακ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα