Το τελευταίο “αντίο” του Ράφα στον Σαντάνα (vid)

Ο Ράφα Ναδάλ που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Rafa Nadal Academy στο Κουβέιτ για προετοιμασία, τήρησε σήμερα ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του Μανόλο Σαντάνα που απεβίωσε στις 11/12.

Μαζί με την ομάδα του και όλους όσους ήταν παρόντες στο Κουβέιτ, ο Ράφα απένειμε φόρο τιμής στον Μανόλο με ένα βίντεο με στιγμιότυπα της καριέρας του που προβλήθηκε στις οθόνες στο κεντρικό γήπεδο.

Επιπλέον, λίγο πριν πάει στο γήπεδο για να παίξει με κάποια μέλη της ακαδημίας θέλησε να στείλει ένα

συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένεια και τους αγαπημένους του Σαντάνα με ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

“Θα ήθελα να στείλω αυτό το μήνυμα σε όλη την οικογένεια του Μανόλο. Τον αποχαιρετάτε αυτή τη στιγμή στη Μαδρίτη, δυστυχώς δεν μπορώ να είμαι εκεί και δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο λυπάμαι που βρίσκομαι στο Κουβέιτ και δεν έχω την ευκαιρία να βρεθώ μαζί σας σε μια θλιβερή μέρα όπως η σημερινή. Όλοι ξέρετε πόσα σημαίνει ο Σαντάνα για μένα, όλη τη στοργή και τον βαθύ θαυμασμό που τρέφω γι’ αυτόν. Μοιραστήκαμε τόσα πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια και αυτή είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για τον ισπανικό αθλητισμό και για όλους εμάς που τον γνωρίζαμε πραγματικά. Ο Μανόλο ήταν πρότυπο από πολλές απόψεις και πάνω από όλα μας αφήνει μια αιώνια κληρονομιά. Εξαιτίας όλων αυτών, και πολλών άλλων, το μόνο που μπορώ να πω είναι «Σε ευχαριστώ, Μανόλο» και να στείλω ένα μήνυμα συμπαράστασης σε όλη την οικογένειά του. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλους” δήλωσε στο συγκινητικό μήνυμα ο Ράφα.

Δανάη Μασκαλέρη

The post Το τελευταίο “αντίο” του Ράφα στον Σαντάνα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα