Το σήκωσε η Οσταπένκο στην Αδελαΐδα (vid)

Ολοκλήρωσε με τον ιδανικότερο τρόπο την πορεία της στο Adelaide International η Γελένα Οσταπένκο, μιας και επικράτησε της Ντάρια Κασάτκινα στον τελικό της WTA 500 διοργάνωσης, και στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Η 26χρονη Λετονή κέρδισε με 6-3, 6-2 μετά από μία ώρα και 14 λεπτά αγώνα στο κεντρικό κορτ, και κατέκτησε τον 7ο τίτλο της καριέρας της στο Tour. Έχασε μόλις 2 set αυτή την εβδομάδα, και έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τη νέα

σεζόν.

Στο πρώτο set η Οσταπένκο πήρε από νωρίς ασφαλές προβάδισμα, αφού ξεκίνησε με service game και break (2-0), αλλά η συνομήλική της Ρωσίδα κατάφερε να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο, επαναφέροντας τις ισορροπίες στον τελικό (2-2).

Title number 7 on the Hologic WTA Tour for @JelenaOstapenk8! #AdelaideTennis pic.twitter.com/s4oP0UJwsD

wta (@WTA) January 13, 2024

Η No10 του κόσμου (από τη Δευτέρα 15/1) ανέκτησε το μομέντουμ και πήρε διαφορά με ένα σερί κερδισμένων games, και break στο ενδιάμεσο (5-2), και δίχως νέες απειλές κατάφερε να κλείσει το set στο 9ο game, έπειτα από τριπλό SP (6-3).

Στο δεύτερο μέρος έθεσε από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη η Λετονή, αφού ξεκίνησε με break τις προσπάθειές της για τον τίτλο, ενώ στη συνέχεια έσωσε και BP της αντίπαλής της (2-0).

Στο 5ο game έσπασε εκ νέου το service της Κασάτκινα (4-1), η Ρωσίδα βρήκε απάντησε άμεσα, αλλά ούτε στο 7ο game κατάφερε να κρατήσει το service της (5-2), και μετά από ένα μεγάλο hold, και 4(!) MP, η Οσταπένκο έγραψε τον επίλογο του ματς (6-2).

SINGLES | DOUBLES | SCHEDULE  (+9h)

The post Το σήκωσε η Οσταπένκο στην Αδελαΐδα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα