Το σήκωσε η Μπάρτι – VIDEO

10:02 7/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Άσλεϊ Μπάρτι κέρδισε την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα στον τελικό του Yarra Valley Classic και κατέκτησε έτσι τον 9o WTA τίτλο της καριέρας της. Το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε με 7-6(3), 6-4 της Ισπανίδας στον τελικό και έκανε δικό της το τρόπαιο της Μελβούρνης.

Η Αυστραλή πρωταθλήτρια, επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από 11 μήνες αποχής, καθώς η 24χρονη τενίστρια αποφάσισε να μην ταξιδέψει καθόλου μέσα

στο 2020 ώστε να προφυλαχτεί από τον Covid-19.

Όμως όπως φαίνεται τίποτα δεν επηρεάζει την Νο1 του κόσμου. Μετά από σχεδόν έναν χρόνο χωρίς επίσημο ματς στα πόδια της, η Άσλεϊ έκανε επίδειξη δύναμης στην πρωτεύουσα της Αυστραλίας και νωρίτερα σήμερα κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της την φετινή σεζόν.

Η Μπάρτι έπαιξε εξαιρετικά τους κρίσιμους πόντους του παιχνιδιού, γεγονός που της έδωσε και την πολυπόθητη νίκη. Ωστόσο η “Μούγκου” θα μπορούσε να έχει κερδίσει το πρώτο σετ του αγώνα και τότε όλα θα ήταν διαφορετικά. Προηγούνταν στο σκορ με 5-4 και σέρβιρε για την κατάκτηση του σετ. Τότε η ποιότητα και ο χαρακτήρας της Άσλεϊ μίλησαν. Κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και έχοντας τρομερές επιστροφές, οδήγησε το ματς σε tie Break. Εκεί η 24χρονη ήταν σαφέστατα ανώτερη και παίζοντας τένις υψηλού επιπέδου κέρδισε το πρώτο σετ.

Το δεύτερο κρίθηκε στο 9ο game (το σκορ ήταν 4-4). Η Γκαρμπίνιε δεν κατάφερε να κρατήσει το σέρβις της για ακόμη μια φορά, δέχθηκε break και έπειτα η υπόθεση τίτλος ήταν εύκολη υπόθεση για την Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης. Σε αντίθεση με την Ισπανίδα κράτησε με απίστευτη ευκολία και σταθερότητα το δικό της σέρβις και κατέκτησε τον 9ο τίτλο της καριέρας της.

Σε δύο μέρες τόσο η Μουγκουρούθα, όσο και η Μπάρτι θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις στο Αυστραλιανό Όπεν, αντιμετωπίζοντας τις Γκασπαριάν και Κόβινιτς αντίστοιχα για τον πρώτο γύρο του Grand Slam της Μελβούρνης.

YARRA VALLEY CLASSIC DRAW | DOUBLES DRAW | OOP ( +9h )

Γιάννης Μαύρος

The post Το σήκωσε η Μπάρτι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα