Ολυμπιακός: Αυτή την εξίσωση λύνει ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Αυτή την εξίσωση λύνει ο ΜαρτίνςvkonstanΚυρ, 02/07/2021 - 10:16

Η ανάλυση της PSV απ' τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του δεν ξεκίνησε τώρα, ωστόσο στον προγραμματισμό προστίθενται συνεχώς νέα δεδομένα, ενώ αστάθμητοι παράγοντες επηρεάζουν τη διαδικασία. Οι "ερυθρόλευκοι" θα συναντήσουν για πρώτη φορά την ολλανδική ομάδα στις

18 Φεβρουαρίου και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μπροστά του τρία ματς, τα οποία θέλει να χρησιμοποιήσει ως προετοιμασία για την ευρωπαϊκή δοκιμασία του Ολυμπιακού. Η αρχή θα γίνει με τον ΟΦΗ σήμερα (17.15, NS2HD), την Τετάρτη ο Ολυμπιακός θα συναντήσει τον Άρη για την προημιτελική φάση του κυπέλλου, ενώ την επόμενη εβδομάδα ο περιμένει ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της Λεωφόρου. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός στο σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα δώσει το βάπτισμα του πυρός στον Κένι Λαλά, μέ φόντο την αναμέτρηση με την PSV, έχοντας βέβαια στο μυαλό του πως υπάρχει ως "μαξιλάρι" η αξιόπιστη επιλογή του Θανάση Ανδρούτσου. Στην περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο Μαρτίνς χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Ακόμα και μετα τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου, δεν θα αλλάξει τίποτα στην προετοιμασία του 32χρονου αμυντικού. Μάλιστα χαρακτήρισε "έλλειψη σεβασμού" προς τον Σωκράτη μια πιθανή επιτάχυνση της αγωνιστικής του επανεμφάνισης. Το πιο πιθανό είναι να δούμε απόψε τον Παπασταθόπουλο για λίγα λεπτά και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να διεκδικήσει θέση βασικού.

Με λίγα λόγια ο Πορτογάλος δείχνει πως δεν "καίγεται" ακριβώς για Λαλά και Σωκράτη, αν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι πολλές και απαιτητικές. Ο Μαρτίνς έχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ του Ολυμπιακού και έχει αποδείξει πως βρίσκει λύσεις και εκεί που φαινομενικά δεν υπάρχουν. 

Για το σημερινό παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ, ο Μαρτίνς θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με τους Σα, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσο, Μπα και Σεμέδο, στη μεσαία γραμμή θα δώσει ανάσες σε έναν εκ των Καμαρά, Μπουχαλάκη και Καμαρά, ενώ στη μεσοεπιθετική γραμμή o Μπρούμα θα είναι βασικός και από εκεί και πέρα οι Φορτούνης, Βαλμπουενά, Βρουσάι και Μασούρας "παίζουν" για δύο θέσεις. Στην κορυφή θα επιστρέψει ο Ελ Αραμπί. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΟΦΗ Πέδρο Μαρτίνς Κένι Λαλά Σωκράτης Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο Πέδρο Μαρτίνς αναζητεί την κορυφαία ενδεκάδα για την PSV, μέσα από μια σειρά συνεχόμενων αναμετρήσεων. Article publish on Κυρ, 02/07/2021 - 10:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα