Το μήνυμα του Τζόκοβιτς ενόψει Davis Cup

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα (22/11) στο Ίνσμπουργκ, από το Τορίνο όπου έκανε προπόνηση με την εθνική ομάδα της Σερβίας. 

Ο Νο1 του κόσμου, θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα του στη Μαδρίτη, εκεί όπου θα πραγματοποιηθούν τα ημιτελικά και οι τελικοί, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει τα εμπόδια της Αυστρίας και της Γερμανίας, τις άλλες δύο ομάδες που βρίσκονται στον όμιλο.

Ο Τζόκοβιτς έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει των αγώνων, απαθανατίζοντας τον εαυτό του δίπλα σε ένα πάνελ πάνω στο οποίο ήταν γραμμένοι

στίχοι από το σέρβικο πατριωτικό τραγούδι “Η πορεία στον Δρίνο (ή Δρίνα)”.

“Για να πολεμήσετε, προχωρήστε όλοι σαν ήρωες. Συνεχίστε και μην μετανιώνετε για τη ζωή σας. Είθε το “Τσερ”* να σας οδηγεί, αφήστε το “Τσερ” να σας δίνει δύναμη για τη μάχη και ο ποταμός Δρίνος δόξα και κουράγιο.”

Στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου η Σερβία θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Αυστρία στο άδειο από κόσμο (λόγω ολικού lockdown στη χώρα) Olympiahalle. 

*Στην περιοχή του Τσερ πραγματοποιήθηκε μια από τις πρώτες μάχες του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, με τους Σέρβους να βγαίνουν νικητές απέναντι στις… αυστρο-ουγγρικές δυνάμεις.

DRAW | SCHEDULE | TEAMS

The post Το μήνυμα του Τζόκοβιτς ενόψει Davis Cup appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα