Σάκκαρη: Υποψήφια για το βραβείο της πιο βελτιωμένης παίκτριας

Η φετινή σεζόν των γυναικών έφτασε στο τέλος της και πλέον τα βλέμματα στρέφονται στα βραβεία για τις κορυφαίες παίκτριες της χρονιάς που μας πέρασε. Η WTA ανακοίνωσε τις κατηγορίες, αλλά και τις λίστες με τα ονόματα των υποψηφίων, από την οποία δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία διήνυσε την καλύτερη σεζόν της καριέρας της φτάνοντας σε δύο ημιτελικούς Grand Slam και σ’ έναν τελικό στο Tour (Οστράβα), κατάφερε όχι μόνο να πλασαριστεί

στην καλύτερη 10άδα του κόσμου θα πρώτη φορά στην καριέρα της, αλλά να ολοκληρώσει τη σεζόν στο Νο6! 

Μαζί με όλα τα παραπάνω η Σάκκαρη, κάνοντας μια μεγάλη προσπάθεια στο τέλος της σεζόν, έφτασε και μέχρι τους τελικούς της WTA προχωρώντας μάλιστα μέχρι τα ημιτελικά. 

Το όνομα της Ελληνίδας τενίστριας φιγουράρει στην κατηγορία της πιο βελτιωμένης παίκτριας της χρονιάς μαζί με αυτά των Λέιλ Φερνάντεζ, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, Ονς Ζαμπέρ, Ανέτ Κόνταβεϊτ, Πόλα Μπαντόσα και Τζέσικα Πεγκούλα. 

Από εκεί και πέρα το βραβείο της κορυφαίας τενίστριας της σεζόν διεκδικούν Άσλεϊ Μπάρτι, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, Ναόμι Οσάκα, Έμα Ραντουκάνου, Αρίνα Σαμπαλένκα και Ίγκα Σφιόντεκ. 

Αναλυτικά οι κατηγορίες και οι υποψήφιες

WTA Player of the Year

Άσλεϊ Μπάρτι (Αυστραλία) Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα (Τσεχία)Ναόμι Οσάκα (Ιαπωνία)Έμμα Ραντουκάνου (Μ. Βρετανία)Αρίνα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία)Ίγκα Σφιόντεκ (Πολωνία)

WTA Most Improved Player of the Year

Μαρία Σάκκαρη (Ελλάδα)Πόλα Μπαντόσα (Ισπανία)Λέιλα Φερνάντεζ (Καναδάς)Ονς Ζαμπέρ (Τυνησία)Ανέτ Κόνταβεϊτ (Εσθονία)Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα (Τσεχία)Τζέσικα Πεγκούλα (ΗΠΑ)

WTA Newcomer of the Year

Αν Λι (ΗΠΑ)Καμίλα Οσόριο (Ισπανία)Έμμα Ραντουκάνου (Μ. Βρετανία)Λιουμντίλα Σαμσόνοβα (Λευκορωσία)Μαγιάρ Σερίφ (Αίγυπτος)Κλάρα Τάουσον (Δανία)

WTA Comeback Player of the Year

Άνα Κόνιουχ (Κροατία)Σάνια Μίρζα (Ινδία)Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο (Ισπανία)Έλενα Βεσνίνα (Ουκρανία)

The post Σάκκαρη: Υποψήφια για το βραβείο της πιο βελτιωμένης παίκτριας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα