Το fair-play του Ναδάλ! – VIDEO

Ο εκπληκτικός Ραφαέλ Ναδάλ δίδαξε για ακόμη μια φορά ήθος δίνοντας πρώτο σερβίς στον Στέφανο Τσιτσιπά κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ του μεγάλου τελικού του Toronto Masters!

Ραφαέλ Ναδάλ, ένας πρωταθλητής-διαμάντι!

Ο 32χρονος πρωταθλητής, κάνοντας για ακόμη μια φορά ρεσιτάλ-fairplay, έδωσε ξανά πρώτο σερβίς στον Στέφανο Τσιτσιπά όταν ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε την συγκέντρωσή του μετά από μια κραυγή του κοινού κατά τη διάρκεια της κίνησης για το σερβίς στο 3-5 του δεύτερου σετ.

Ο

διαιτητής ήταν υποχρεωμένος να δώσει στον Στέφανο δεύτερο σερβίς προς απογοήτευση του κοινού που ήταν ξεκάθαρα με το μέρος του Έλληνα πρωταθλητή και κάπου εκεί είχαμε παρέμβαση Ράφα!

Ο Ναδάλ έδωσε με συνοπτικές διαδικασίες ξανά πρώτο σερβίς στον Στέφανο που το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο κερδίζοντας τον συγκεκριμένο πόντο αλλά και το κρίσιμο ένατο game!

Sportsmanship goals @rafaelnadal . @rogerscup #tennis #sport #sportsmanship #nadal #toronto #canada #rogerscup #tennistv #instasport

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tennis TV (@tennistv) στις 12 Αύγ, 2018 στις 2:45 μμ PDT

Μιλώντας μετά το πέρας του τελικού για τη συγκεκριμένη φάση, ο Ναδάλ ανέφερε:

“Έτσι ένιωσα εκείνη τη στιγμή! Μπορεί να ήμουν υπερβολικά ευγενικός! Ήταν απλά ένας πόντος. Τελικά, πήρε τον συγκεκριμένο πόντο, βγάζοντας τρομερό πρώτο σερβίς μάλιστα και το game. Αλλά αυτό δεν είχε αντίκτυπο στο επόμενο game που “έφαγα” το break. Εκεί έφταιγα εγώ. Ήμουν νευρικός αλλά και εγώ άνθρωπος είμαι…” ανέφερε με το γνωστό του ταπεινό ύφος ο Ισπανός recordman κερδισμένων Masters τίτλων με 33 τρόπαια!

Κώστας Αϊτάκης

The post Το fair-play του Ναδάλ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα