Τιμ: “Να εκθρονίσω τον Ράφα στο Roland Garros”

11:34 9/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Ντομινίκ Τιμ μπορεί να έχει φτάσει δυο φορές στην πηγή, αλλά δεν κατάφερε καμία εξ’ αυτών να πιεί νερό στο Roland Garros.

Ο Αυστριακός ηττήθηκε ισάριθμες φορές από τον Ράφα Ναδάλ όταν έφτασε μέχρι τον τελικό του Γαλλικού Όπεν (2018, 2019), όμως σύμφωνα με τον ίδιο, ο στόχος κατάκτησης του Παρισινού Major, όσο ο “Matador” βρίσκεται εν ενεργεία, είναι εφικτός.

Σε

πρόσφατες δηλώσεις του, ο Τιμ μίλησε ενόψει της χωμάτινης περιόδου που πλησιάζει και έθεσε ως μεγάλο του στόχο, την κατάκτηση Roland Garros, παρά το γεγονός πως ο Ράφα θα είναι και φέτος το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Για μένα, το Roland Garros είναι σίγουρα το καλύτερο τουρνουά μου. Έχω κάνει τα καλύτερα αποτελέσματα στο παρελθόν και αφού κατέκτησα και το πρώτο μου Slam στη Νέα Υόρκη, ήρθε η ώρα να πετύχω κάτι ακόμη πιο μεγάλο και στο Παρίσι.

Πραγματικά, θέλω να κατακτήσω το Roland Garros. Θα είναι κάτι τεράστιο αν το καταφέρω. Είναι ο στόχος της καριέρας μου και σίγουρα ο μεγαλύτερος φετινός μου στόχος.

Πέρυσι, ο Ράφα ήταν σχεδόν 34 ετών και έπαιξε ένα από τα καλύτερα Roland Garros της καριέρας του. Αυτό, δείχνει πως και φέτος, θα είναι ο τενίστας που θα πρέπει να κερδίσω αν θέλω να γίνω πρωταθλητής.

Να κερδίσω τον Ναδάλ στο Philippe Chatrier, είναι μια τεράστια πρόκληση για εμένα και θέλω να το καταφέρω όσο βρίσκεται στο τένις”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τιμ: “Να εκθρονίσω τον Ράφα στο Roland Garros” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα