Τιμ: “Είχα το μυαλό μου στον ημιτελικό”

Ο Ντομινίκ Τιμ μίλησε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την ήττα του από τον Ματέο Μπερετίνι στην 3η αγωνιστική των ομίλων, για την άσχημη εμφάνισή του, αλλά και τους επικείμενους ημιτελικούς των ΑΤΡ Finals…

Ο Αυστριακός δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει με 3/3 τις υποχρεώσεις του στους ομίλους, καθώς ηττήθηκε από τον Ματέο Μπερετίνι στα δυο σετ, όμως στις δηλώσεις του μετά, παραδέχθηκε πως δεν προσέγγισε όπως έπρεπε τον αγώνα.

Η έλλειψη ενέργειας και συγκέντρωσης

ήταν παραπάνω από εμφανής στο court για τον Τιμ και ο ίδιος, δεν διέψευσε κάτι από αυτά.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Προσπάθησα να κερδίσω τον αγώνα, όμως την ίδια ώρα, στο κεφάλι μου έπρεπε να διαχειριστώ τις σκέψεις μου για τον επικείμενο ημιτελικό. Το Σάββατο θα δώσω ένα πολύ πιο σημαντικό ματς από το σημερινό και το σκεφτόμουν συνέχεια.

Προσπαθώ να είμαι στο 100% μου σωματικά και πνευματικά και δεν θα ήταν και τόσο έξυπνο, αν έπαιζα για ακόμη τρεις ώρες σήμερα.

Ήταν ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς. Δεν έχασα επίτηδες, αλλά σίγουρα, δεν μπόρεσα να διαχειριστώ το γεγονός ότι προκρίθηκα ως 1ος και ήθελα να κρατήσω δυνάμεις για τον ημιτελικό μου. Αυτό, δε σημαίνει ότι δεν προσπάθησα να κερδίσω.

Το 1ο σετ πήγε στο τάι-μπρέικ και θα μπορούσα να το κερδίσω. Αν έπαιρνα προβάδισμα εκεί, τότε πιθανώς να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Η ήττα μου, δεν με πληγώνει πολύ πάντως, καθώς είμαι ακόμη στη διεκδίκηση του τίτλου”.

NITTO ATP FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h) | TV Schedule

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τιμ: “Είχα το μυαλό μου στον ημιτελικό” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα