Τι θα κάνει ο Τόνι αν συναντηθούν Ναδάλ-Αλιασίμ;

22:02 8/4/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Τόνι Ναδάλ επιστρέφει στο ATP Tour, τέσσερα χρόνια μετά το φιλικό “διαζύγιο” με τον ανηψιό του Ράφαελ Ναδάλ, αναλαμβάνοντας την τεχνική καθοδήγηση ενός από τους πλέον ανερχόμενους τενίστες στο ανδρικό τένις, του Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ.

Η σπουδαία, αυτή, συνεργασία θα ξεκινήσει στο Monte Carlo Masters το οποίο κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα (11/04) στο Μονακό και το μυαλό όλων πήγε στο ενδεχόμενο να συναντηθούν οι Αλιασίμ και Ράφα Ναδάλ αντίπαλοι στο Πριγκιπάτο.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Τόνι

Ναδάλ είπε στη Marca ότι δεν θα καθίσει στο box του 20χρονου Καναδού, ως ένδειξη σεβασμού και στους δύο παίκτες.

Για τους λόγους που πήρε την απόφαση να συνεργαστεί με τον Αλιασίμ, ο Θείος Τόνι στάθηκε πολύ στον χαρακτήρα και στην προσωπικότητα του νεαρού άσου.

“Δεν θα μπορούσα να δουλέψω με κάποιον που δεν έχει αξίες. Ήμουν τυχερός που δούλεψα με ένα παιδί (τον Ράφα) που είχε σεβασμό και αποτελούσε καλό παράδειγμα. Περιμένω το ίδιο και από τον Φίλιξ. Είναι νέο παιδί και μπορεί στο μέλλον να ανήκει στους καλύτερους του κόσμου” είπε ο Τόνι Ναδάλ.

Ο Ισπανός coach αποκάλυψε ότι δούλεψε για περίπου δύο εβδομάδες με τον Αλιασίμ τον περασμένο Δεκέμβρη στην ακαδημία του στη Μαγιόρκα, πριν αποφασίσει να τον αναλάβει.

Για τη σχέση που έχει με τον Ράφα, υπογράμμισε: “Δεν θα σταματήσω να είμαι Θείος του Ράφα. Τρέφω μεγάλη αγάπη γι’αυτόν αλλά αν είναι να χάσει από κάποιον, ας είναι από τον Φίλιξ. Ας ελπίσουμε ότι στο μέλλον ο Φίλιξ θα γίνει Νο1 στον κόσμο. Προς το παρόν, πρέπει να βελτιωθεί”

The post Τι θα κάνει ο Τόνι αν συναντηθούν Ναδάλ-Αλιασίμ; appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα