Η ζωή της μητέρας Αζαρένκα στο Tour

13:09 8/4/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Βικτόρια Αζαρένκα έχει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες στο γυναικείο Tour. Στα 31 της χρόνια, συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, παρά το γεγονός ότι η ζωή της… τρέχει στα κόκκινα.

Τον Δεκέμβριο του 2016 έφερε στον κόσμο τον μικρό Λίο, έκτοτε, σταμάτησε για μερικούς μήνες το τένις, μέχρι που επέστρεψε και πλέον βρίσκεται ξανά στο Top20 της παγκόσμιας κατάταξης (Νο14).

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για τη ζωή της, τους δύσκολους καιρούς που πέρασε όταν έφερε στον κόσμο τον γιό της, το διαζύγιο με τον πατέρα του παιδιού

της και τις μάχες της στο Tour.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Είμαι μητέρα, αλλά επίσης κάνω πολλά πράγματα στη ζωή μου. Θέλω οι άνθρωποι να βλέπουν πως προσπαθώ για το καλύτερο και μου αρέσει που εμπνέω μερικούς στις ζωές τους.

Παίζω επαγγελματικά τένις, στο υψηλότερο επίπεδο, μεγαλώνω ταυτόχρονα ένα παιδί και έχω ακόμη αρκετές ασχολίες.

Το ότι είμαι μητέρα, δεν σημαίνει ότι με αφήνουν οι αντίπαλες μου να κερδίσω αγώνες. Πρέπει να είμαι πραγματική μαχήτρια για να κερδίσω. Είμαι πολύ περήφανη για τις εμφανίσεις μου.

Είμαι επίσης περήφανη, για το γεγονός ότι μερικά στερεότυπα δεν υπάρχουν πια.

Χαίρομαι πολύ που κι άλλες κοπέλες αποφασίζουν να κάνουν παιδιά και θέλουν να είναι ταυτόχρονα τενίστριες στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό να εξαλειφθούν μερικά στερεότυπα και μου αρέσει που είμαι στον αγώνα”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η ζωή της μητέρας Αζαρένκα στο Tour appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα