Θρυλική μάχη στο Center Court – VIDEO

Μεγάλη ανυπομονησία για το πρώτο χορτάρινο FEDAL μετά τον επικό τελικό του Wimbledon το 2008…

Η “αιώνια” αντιζηλία που έχει ξεπεράσει τα στενά όρια του τένις και έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις σπουδαιότερες όλων των εποχών στον αθλητισμό, θα αναβιώσει ξανά σε ένα από τα ιστορικότερα γήπεδα του πλανήτη.

Οι δύο, κατά γενική ομολογία, κορυφαίοι τενίστες όλων των εποχών, Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ, θα αναμετρηθούν στον μεγάλο δεύτερο ημιτελικό του Wimbledon

2019 (περίπου στις 18:00GR), με φόντο το εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό της Κυριακής.

Πρόκειται για το 40ο ραντεβού των δύο Θρύλων στο tour και το πρώτο στο γρασίδι, μετά από 11 χρόνια όταν οι Φέντερερ και Ναδάλ μας χάρισαν τον σπουδαιότερο αγώνα στη σύγχρονη ιστορία του αθλήματος, στον τελικό του Championships το 2008. Συνολικά τρεις φορές έχουν συναντηθεί στο χόρτο, όλες σε τελικό του Wimbledon.

Πριν περίπου ένα μήνα, ο Ναδάλ κέρδισε 3-0 σετ τον Φέντερερ στα ημιτελικά του Γαλλικού Όπεν, βάζοντας τέλος στο σερί πέντε συνεχόμενων ηττών από τον Ελβετό. Τώρα, ήρθε η σειρά του Βασιλιά να υποδεχθεί τον αντίζηλό του στην αγαπημένη του επιφάνεια.

Παρ’ότι ο Φέντερερ προηγείται 2-1 στις νίκες, στις χορτάρινες συναντήσεις τους, στο συνολικό head to head υπολείπεται 24-15 του Ισπανού και τον υπολογίζει ιδιαίτερα, ακόμα και στη λιγότερο ταιριαστή επιφάνεια για τον Ράφα.

“Θα είναι δύσκολο ματς. Ο Ράφα δεν είναι απλά ένας σπεσιαλίστας στο χώμα. Μπορεί να πλήξει οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Είναι τόσο καλός” είπε ο Φέντερερ.

Τόσο ο Ελβετός όσο και ο Ναδάλ, έχουν κυριαρχήσει των αντιπάλων τους στο Wimbledon και αναμένουμε μια αμφίρροπη μάχη στην οποία θα μετρήσει πολύ η σταθερότητα, η ψυχραιμία στις κρίσιμες στιγμές και το ποιος το θέλει πιο πολύ…

“Θα παίξω με τον καλύτερο τενίστα στην ιστορία στη συγκεκριμένη επιφάνεια και ξέρω πως πρέπει να παίξω το καλύτερό μου τένις για να έχω πιθανότητες να τον κερδίσω και να προκριθώ στον τελικό” δήλωσε ο Ναδάλ.

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS MEN’S DRAW | OOP (-2h)

The post Θρυλική μάχη στο Center Court – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα