“Θρίλερ” και αποκλεισμός για Τιμ (vid)

Ο Ντομινίκ Τιμ έμεινε εκτός Rome Masters από τον Λορέντσο Σονέγκο, που πραγματοποιήσει παλικαρίσια ανατροπή, σώζοντας μάλιστα και match point του Αυστριακού.

Ο Ιταλός προκρίθηκε στον παρθενικό του προημιτελικό στο Masters της χώρας του και την Παρασκευή θα διεκδικήσει την είσοδό του στους “4” κορυφαίους του Internazionali BNL D’ Italia, αντιμετωπίζοντας τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Μετά από 3 ώρες και 28 λεπτά

σπουδαίου αγώνα, ο Σονέγκο άφησε εκτός το Νο4 του κόσμου, γυρνώντας από πολύ δύσκολη κατάσταση στο καθοριστικό σετ. Τελικό σκορ υπέρ του 26χρονου, 6-4, 6-7(5), 7-6(5).

Roaring in Rome!

Lorenzo Sonego saves a match point before beating World No.4 Thiem 6-4 6-7(5) 7-6(5) in a three-hour epic!#IBI21 pic.twitter.com/Yvpbfa9Twi

Tennis TV (@TennisTV) May 13, 2021

Ο Τιμ προηγήθηκε με 3-5 στο decider και βρέθηκε με match point στο σερβίς του Σονέγκο (30-40), παρ’ όλα αυτά, ο Ιταλός ξέφυγε από τα δόντια του 27χρονου, κράτησε το σερβίς του (4-5) και μετέφερε την πίεση στο σερβίς του Τιμ.

Εκεί, ο Αυστριακός κρίθηκε ανεπαρκής. Ο Σονέγκο ήταν πιο ψύχραιμος, δεν έκανε εύκολα λάθη, δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες για να ανεβαίνει στο φιλέ και βρήκε το πολυπόθητο μπρέικ, δίνοντας παράταση στο ματς (5-5).

Λίγες στιγμές αργότερα, οι δυο αθλητές οδηγήθηκαν στο καθοριστικό τάι-μπρέικ. Ο Τιμ μπορεί να έκλεψε τις εντυπώσεις με μερικούς μαγικούς winners με το μπάκχαντ του, όμως τη νίκη την πανηγύρισε ο Σονέγκο.

Απόλυτα δίκαια, με βάση το παιχνίδι του, ο πιο φρέσκος τενίστας στο court πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, όπου περίμενε ο Ρούμπλεφ.

Ο Ρώσος, απέκλεισε με 6-4, 6-4 τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ και συνεχίζει αλώβητος την πορεία του στο Foro Italico.

Οι προημιτελικοί του Italian Open

Τζόκοβιτς – Τσιτσιπάς
Ρούμπλεφ – Σονέγκο
Ναδάλ – Ζβέρεφ
Ντελμπόνις – Οπέλκα

ROME MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Θρίλερ” και αποκλεισμός για Τιμ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα