Αρνήθηκε να χάσει ο Ζβέρεφ (vid)

Σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο Γερμανός απέκλεισε και τον Κέι Νισικόρι στη Ρώμη και “έκλεισε” το σπουδαίο ντέρμπι με τον Ναδάλ στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αν και βρέθηκε πίσω με σετ και μπρέικ (3-6, 1-3), ο πρωταθλητής της προηγούμενης εβδομάδας στη Μαδρίτη, αφυπνίστηκε και πέτυχε σπουδαία ανατροπή σε βάρος του αναγεννημένου Ιάπωνα, παίρνοντας τη δύσκολη πρόκριση.

Μετά από τρεις ώρες μάχης, ο “Σάσα” επικράτησε με 4-6, 6-3, 6-4 και πανηγύρισε

την 7η συνεχόμενη νίκη του στο Tour, έχοντας μπροστά του την πρόκληση του να κερδίσει τον Ναδάλ για δεύτερη διαδοχική φορά, στη χωμάτινη επιφάνεια!

Keeps. On. Winning!

Madrid champion @AlexZverev comes from a break down in the final set to defeat Nishikori 4-6 6-3 6-4.#IBI21 pic.twitter.com/EelelrlvG8

Tennis TV (@TennisTV) May 13, 2021

Οι δυο τους τέθηκαν αντιμέτωποι την προηγούμενη εβδομάδα στη Μαδρίτη, με τον 24χρονο Γερμανό να αναδεικνύεται νικητής στα δυο σετ. Αξιοσημείωτο, το γεγονός ότι συναντήθηκαν στα προημιτελικά, όπως θα γίνει και στη Ρώμη.

Αν και δεινοπάθησε για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νισικόρι, ο Ζβέρεφ έδειξε πως πρέπει να λογίζεται στα φαβορί του επικείμενου Roland Garros, μιας και διανύει τρομερή αγωνιστική περίοδο.

Ο Νισικόρι απώλεσε δυο φορές πολύ μεγάλο προβάδισμα για να πάρει εκείνος την πρόκριση, με τον “Σάσα” να ανταποκρίνεται σε όλες τις δυσκολίες.

Άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι ο Νο6 τενίστας του κόσμου βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ και στο καθοριστικό σετ (1-4) όμως κέρδισε τα τελευταία πέντε γκέιμς της αναμέτρησης και “απέδρασε” με τη νίκη.

ROME MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αρνήθηκε να χάσει ο Ζβέρεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρνήθηκε, Ζβέρεφ,arnithike, zveref