Θεσσαλονίκη: Έκανε το νταμπλ ο Μιχαλακόπουλος

O Άλκης Μιχαλακόπουλος ολοκλήρωσε μια εξαιρετική εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη στο διεθνές τουρνουά U16 Omilos Protathliton Thessalonikis που πραγματοποιήθηκε στα χωμάτινα γήπεδα του Les Raquettes Tennis Academy, καθώς κατέκτησε τον τίτλο τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό. 

Την Κυριακή ο Νο2 του ταμπλό αντιμετώπισε στον τελικό τον Νο3 του ταμπλό Παναγιώτη-Γεράσιμο Γραμματικάκη επικρατώντας με 6-1, 6-3 κερδίζοντας

τον τίτλο. Αυτός ήταν ο πρώτος φετινός τίτλος για τον νεαρό Έλληνα τενίστα, αλλά και ο πρώτος σε 16άρι τουρνουά (σε μονό), μετά τους δύο χαμένους περσινούς τελικούς σε Κιλκίς και Κουφάλια, φτάνοντας συνολικά τους 8 Tennis Europe

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο Μιχαλακόπουλος και Γραμματικάκης κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό κερδίζοντας στον τελικό τους Βίκτορ Ατανάσοφ (Βουλγαρία) και Κρίστοφερ Φερέτι (Ιταλία) με 6-3, 6-2, ο οποίος ήταν ο δεύτερος σερί για τον Μιχαλακόπουλο, καθώς πέρσι στη Θεσσαλονίκη είχε κερδίσει τον τίτλο στο διπλό μαζί με τον Στέφανο Πουρναρόπουλο. 

Να σημειωθεί ότι το φετινό τουρνουά στη Θεσσαλονίκη εξελίχθηκε σε ελληνική υπόθεση καθώς τόσο στα μονά αγοριών και κοριτσιών όσο και στα διπλά οι Έλληνες και οι Ελληνίδες παίκτριες έκαναν το 4/4 κατακτώντας όλους τους τίτλους. 

The post Θεσσαλονίκη: Έκανε το νταμπλ ο Μιχαλακόπουλος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα