Θέλει παιχνίδια και ψυχολογία λίγο πριν το Παρίσι (draw)

Σε μια όχι και τόσο συνηθισμένη κίνηση, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αγωνιστεί σε τουρνουά προετοιμασίας την προηγούμενη εβδομάδα από την έναρξη ενός Grand Slam.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, θα παίξει για δεύτερη φορά φέτος σε χωμάτινο τουρνουά στο Βελιγράδι, προσπαθώντας να ανακτήσει τη ψυχολογία του και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Roland Garros (30/05).

Ο Νόλε που σήμερα (22/05) κλείνει τα 34 του χρόνια,

καταλαμβάνει το Νο1 του ταμπλό στο Belgrade Open το οποίο ξεκινάει την Κυριακή (23/05) και ολοκληρώνεται το επόμενο Σάββατο (29/05).

Μονφίς, Μπασιλασβίλι και Μαναρινό είναι οι τρεις τενίστες που συμπληρώνουν την κορυφαία 4αδα της διοργάνωσης και έχουν όλοι bye στον 1ο γύρο.

Ο Τζόκοβιτς στους “16” του τουρνουά της πατρίδας του περιμένει τον Ιγκόρ Γερασίμοφ (ή κάποιον qualifier) ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον 7-Μιομίρ Κετσμάνοβιτς (ή τους Κουέβας, Αντουχάρ).

3-Μπασιλασβίλι και 5-Λάγιοβιτς είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Σέρβου στα ημιτελικά.

Αυτό θα είναι το 4ο χωμάτινο τουρνουά για τον Τζόκοβιτς στη φετινη περίοδο, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του στον 3ο γύρο του Monte Carlo Masters (Έβανς), την ήττα στα ημιτελικά του Serbia Open (Καράτσεφ) και την απώλεια του τίτλου στη Ρώμη με αντίπαλο τον Ναδάλ στον τελικό.

BELGRADE OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Θέλει παιχνίδια και ψυχολογία λίγο πριν το Παρίσι (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα