“Έκλεισε” ο δυνατός τελικός στη Γενεύη (vids)

Ντένις Σαποβάλοφ και Κάσπερ Ρουντ θα τεθούν αντιμέτωποι το Σάββατο, με φόντο το τρόπαιο του φετινού Geneva Open.

Οι δυο νεαροί τενίστες πραγματοποίησαν πειστικές εμφανίσεις την Παρασκευή, ξεπέρασαν τα εμπόδια των Πάμπλο Κουέβας και Πάμπλο Αντουχάρ αντίστοιχα και “σφράγισαν” τον καυτό τελικό του 250αριου τουρνουά της Ελβετίας.

Αρχικά ο Ρουντ, Νο3 του ταμπλό, επικράτησε του Αντουχάρ με 6-3, 6-2 και προκρίθηκε στον 4o τελικό της καριέρας του σε ΑΤΡ επίπεδο, όπου θα διεκδικήσει τον 2ο τίτλο του. Άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι όλοι οι τελικοί που έχει παίξει μέχρι στιγμής, είναι στη χωμάτινη

επιφάνεια.

Casper loves the clay @CasperRuud98 dispatches Andujar 6-3 6-2 and books a spot in the Geneva final!

He awaits the winner of Cuevas/Shapovalov pic.twitter.com/ASgj3yeY09

Tennis TV (@TennisTV) May 21, 2021

Ο 22χρονος Νορβηγός, μόνο εύκολο έργο δεν αναμένεται να έχει στον τελικό, μιας και απέναντί του, θα βρει το Νο2 του ταμπλό στη Γενεύη, τον Ντένις Σαποβάλοφ.

Μετά την δραματική ήττα του την προηγούμενη βδομάδα στη Ρώμη από τον Ράφα Ναδάλ, ο Καναδός επιβεβαιώνει στη Γενεύη πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Την Παρασκευή κέρδισε και τον Πάμπλο Κουέβας με 6-4, 7-5 και προκρίθηκε στον τελικό του θεσμού, μετρώντας απολογισμό 6-1 στα σετ που έχει παίξει αυτή την εβδομάδα.

Grinding in Geneva @denis_shapo fends off Cuevas 6-4 7-5 and will contest his 3rd ATP final of his career!@genevaopen pic.twitter.com/BXCiMtTLOG

Tennis TV (@TennisTV) May 21, 2021

Ο Νο15 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, θα παίξει στον 3ο τελικό της καριέρας του το Σάββατο, θέλοντας να στεφθεί 2η φορά πρωταθλητής σε ΑΤΡ διοργάνωση. Αξίζει να σημειωθεί, πως στο παρελθόν ο Σαποβάλοφ δεν έχει αγωνιστεί σε τελικό χωμάτινου τουρνουά.

GENEVA OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Έκλεισε” ο δυνατός τελικός στη Γενεύη (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα