“Θα τελειώσω την καριέρα μου, με τους όρους που θέλω”

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο έχει να αγωνιστεί στο Tour από τον Ιούνιο του 2019, όμως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το άθλημα τόσο άδοξα, εξαιτίας των υπεράριθμων προβλημάτων τραυματισμού που έχει αντιμετωπίσει.

Ο “Πύργος του Ταντίλ” βρίσκεται εδώ και ενάμιση χρόνο μακριά από το τένις, έχει περάσει δυο φορές την πόρτα του χειρουργείου, εξαιτίας προβλήματος στο δεξί του γόνατο, όμως δεν θέλει καν να σκέφτεται ότι δεν θα επιστρέψει ξανά στο άθλημα.

Η ώρα της επιστροφής του πλησιάζει, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε μέσο της Αργεντινής και οι φίλοι του τένις ήδη προετοιμάζουν

το έδαφος για έναν από τους πιο συμπαθείς αθλητές που έχουν περάσει ποτέ από το ανδρικό Tour.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Οι Ολυμπιακοί Αγώνες που έρχονται, με τραβάνε στα όριά μου, ώστε να μπορέσω να συνεχίσω. Είναι το μεγάλο μου κίνητρο. Θέλω να αγωνιστώ εκεί και να κάνω καλή πορεία.

Το γόνατό μου, μου προκαλεί πολλούς πονοκεφάλους, όμως δεν μπορώ να εγκαταλείψω το τένις τόσο άδοξα. Αισθάνομαι ότι έχω να δώσω πολλά ακόμη στο άθλημα και θα συνεχίσω να προσπαθώ.

Μερικές φορές, θέλω όσο τίποτε άλλο να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση, όμως υπάρχουν και φορές που δεν μπορώ να με φανταστώ ξανά στο court. Υπάρχει ακόμη όμως, κάτι μέσα μου που με κάνει να προσπαθώ και να παλεύω για την επιστροφή μου.

Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου, με τους δικούς μου όρους και όχι εξαιτίας τραυματισμών”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Θα τελειώσω την καριέρα μου, με τους όρους που θέλω” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα