Πρεμιέρα-πρόκληση για Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ριχτεί στη μάχη του Open 13 Provence την Πέμπτη, αγωνιζόμενος στον 2ο γύρο του 250αριου τουρνουά της Μασσαλίας, με αντίπαλο τον πολύπειρο Λούκας Πούιγ.

Για τις 20:00GR έχει προγραμματιστεί η μάχη του Έλληνα τενίστα με τον 27χρονο Γάλλο, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο χρονικό διάστημα με τραυματισμούς και ψάχνει ακόμη τον καλό του εαυτό.

Είναι ένα matchup που κρύβει παγίδες για τον Τσιτσιπά, μιας και ο Πούιγ έχει αποδείξει στο παρελθόν πως είναι από τους top τενίστες, εφόσον πιάσει

ρυθμό στο court και βρει το καλό του παιχνίδι.

Άλλωστε, δεν έφτασε τυχαία μέχρι το Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης τον Μάρτιο του 2018, ούτε έφτασε τυχαία μέχρι τα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν, το 2019. Πλέον, βρίσκεται στο Νο81 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ.

Ο Στέφανος, θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ρότερνταμ και φυσικά να ξεκινήσει με το δεξί την πορεία υπεράσπισης του τίτλου που κατέκτησε πέρυσι στη Μασσαλία.

Στη μάχη του Open 13 Provence θα πέσει την Πέμπτη και ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, Νο1 του ταμπλό, αντιμετωπίζοντας στις 18:30GR τον πολύ επικίνδυνο Λευκορώσο, Ιγκόρ Γκερασίμοφ.

OPEN 13 DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πρεμιέρα-πρόκληση για Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα