Θα παίξει χώμα γιατί… μπορεί – VIDEO

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Ντουμπάι και εξηγεί γιατί φέτος αποφάσισε να παίξει στη χωμάτινη σεζόν

Έχει μεγαλώσει στο χώμα και του έχει λείψει…

Ο Ρότζερ Φέντερερ νιώθει έτοιμος να επιστρέψει στην κόκκινη επιφάνεια και θα αγωνιστεί σε δύο μεγάλα τουρνουά, στο Mutua Madrid Open και φυσικά στο Roland Garros, για πρώτη φορά μετά το 2015!

Το τελευταίο του τουρνουά στο χώμα ήταν το Rome Masters το 2016.

“Ήμουν

σε καλή διάθεση για να αποφασίσω να επιστρέψω στο χώμα, μετά από δύο χρόνια απουσίας. Η ομάδα μου κατάλαβε την επιθυμία μου. Άλλωστε, έχω μεγαλώσει στο χώμα. Νιώθω ότι το σώμα μου είναι δυνατό ώστε να κάνω τις μεταβάσεις από το σκληρό στο χώμα, στο γρασίδι και μετά πάλι στο σκληρό. Στο παρελθόν ένιωθα διαφορετικά. Στην απόφασή μου αυτή, έπαιξε μεγαλύτερο ρόλο ότι απλά το θέλω. Θα δούμε αν θα κάνουμε κάποιες αλλαγές στον προγραμματισμό των τουρνουά, σε συνάρτηση με το πως παίζω στο χώμα” είπε ο Ρότζερ Φέντερερ από το Ντουμπάι όπου προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο ATP 500 τουρνουά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο 37χρονος Ελβετός, αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (17:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) τον Φίλιπ Κολσράιμπερ για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης και παρά το απόλυτο ρεκόρ που έχει κόντρα στο Γερμανό (13-0), δεν τον υποτιμά.

“Παίξαμε πριν δυο ημέρες δύο πολύ κλειστά προπονητικά σετ εδώ. Νομίζω το πρώτο το πήρα στο tie break και στο 2ο προηγήθηκε με break. Ήταν πολύ κλειστό. Όλοι μπορούν να παίξουν τένις. Αν δεν βρεθείς σε καλή ημέρα, όλα μπορούν να συμβούν. Πάντα οι πρώτοι γύροι είναι δοκιμασίες. Ανυπομονώ να ξεκινήσει το τουρνουά” είπε ο Βασιλιάς ο οποίος επιστρέφει για πρώτη φορά μετά την ήττα από τον Στέφανο Τσιτσιπά στον 4ο γύρο του Australian Open.

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS DRAW | OOP (+2h) | TV SCHEDULE

The post Θα παίξει χώμα γιατί… μπορεί – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα