Ο Βαν Κλέεμπουτ εξηγεί γιατί “χώρισε” με την Χάλεπ

Ο Βέλγος προπονητής Τιερί Βαν Κλέεμπουτ, μιλώντας στην RTBF, εξηγώντας τους λόγους που ευθύνονται για τον επαγγελματικό χωρισμό του με την Σιμόνα Χάλεπ πριν λίγες ημέρες…

Η Σιμόνα Χάλεπ βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες χωρίς προπονητή, μετά τον χωρισμό της με τον Ντάρεν Κέιχιλ.

Αμέσως μετά το Αυστραλιανό Όπεν, η Ρουμάνα δούλεψε για μικρό χρονικό διάστημα με τον Τιερί Βαν Κλέεμπουτ, με τον οποίο επίσης ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει, μετά το τουρνουά της Ντόχα.

Ο Βαν Κλέεμπουτ

μιλώντας στην RTBF εξήγησε γιατί αποφάσισαν μαζί με την Χάλεπ, να μην συνεχίσουν μαζί, αποκαλύπτοντας το μεγάλο πρόβλημα της συνεννόησης, εξαιτίας των… ελάχιστν Αγγλικών που μιλάει.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Όλα πήγαν καλά με την Σιμόνα στην περίοδο που ήμασταν μαζί. Είναι μια σπουδαία πρωταθλήτρια και επίσης μια πολύ καλή κοπέλα. Έκανε εξαιρετικό τουρνουά στη Ντόχα, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος μόνο με την πορεία μέχρι τον τελικό.

Δεν έκανα άσχημη δουλειά στο τουρνουά, αλλά η μεγάλη αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσαμε να συνεννοηθούμε εύκολα. Μιλάω λίγα Αγγλικά, και αυτό ήταν το μεγάλο μας πρόβλημα. Δεν έφταναν αυτά που ήξερα, ώστε να μπορέσω να την βοηθήσω όσο μπορώ.

Δούλεψα πέντε σερί χρόνια με τον Γκοφάν και τώρα είπα πως θα είναι καλύτερο να δουλέψω με πιο νεαρούς αθλητές.

Θα είμαι πιο ήρεμος δουλεύοντας με μικρούς και θα μπορώ να βλέπω περισσότερο την οικογένειά μου, γι’ αυτό και αποφασίσαμε μαζί πως θα ήταν καλύτερο να μην συνεχίσουμε μαζί”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ο Βαν Κλέεμπουτ εξηγεί γιατί “χώρισε” με την Χάλεπ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα