Τεράστιος Μονφίς, επέστρεψε στους μεγάλους τίτλους! – VIDEO

Με μια σπουδαία εμφάνιση σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο, τον Σταν Βαβρίνκα, ο Γκαέλ Μονφίς κατέκτησε έναν από τους σημαντικότερους τίτλους της καριέρας του σε ένα καλύτερα ποιοτικά φετινά ματς που έχουμε δει, στον τελικό του Ρότερνταμ!

Τι εκπληκτικό ματς είδαμε!

Και τι τρόπος για τον 33χρονο Γκαέλ Μονφίς να κατακτήσει τον μόλις όγδοο τίτλο μιας καριέρας που προμήνυε πολλά περισσότερα πράγματα αλλά για πολλούς και διάφορους λόγους δεν ευοδώθηκαν.

Σε κάθε περίπτωση, ο συμπαθής LaMonf παίρνει μια τεράστια τόνωση

αυτοπεποίθησης κατακτώντας, ίσως, τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας του, στο Ρότερνταμ κερδίζοντας έναν αξιέπαινο αντίπαλο, τον Στάνισλας Βαβρίνκα με 6-3, 1-6, 6-2.

Και όλα αυτά σε έναν σούπερ συναρπαστικό αγώνα με τρελές εναλλαγές μομέντουμ και μερικούς από τους καλύτερους πόντους που έχουμε δει μέχρι στιγμής στη σεζόν, που θα μπουν οπωσδήποτε στην “ανθολογία” πόντων για το 2019!

Ενώ στο τέλος του δεύτερου σετ φαινόταν εντελώς αποκαμωμένος σωματικά με την ταχύτητα στο σερβίς του να έχει πέσει αισθητά ενώ και η γρηγοράδα των ποδιών του να είναι εμφανώς μειωμένη, ο Γκαέλ βρήκε τον τρόπο να κάνει ένα απίστευτο τρίτο σετ και να κερδίσει πανάξια έναν τρόπαιο που τον τοποθετεί και πάλι στα “ψηλά σκαλοπάτια” του παγκόσμιου τένις.

Κρίμα σε μεγάλο βαθμό για την τεράστια προσπάθεια και του Σταν Βαβρίνκα που έχει περάσει τα πάνδεινα για να βρίσκεται και πάλι σε έναν σπουδαίο τελικό της ATP, έπαιξε πολύ καλά στον τελικό και όλη γενικά την εβδομάδα στο Ρότερνταμ αλλά, ιπποτικά και ο ίδιος, αποδέχτηκε την ανωτερότητα του Μονφίς με μια θερμή αγκαλιά με τον Γάλλο στο τέλος του ματς.

O Mονφίς μπήκε καλύτερα στο ματς, φαινόταν πολύ φρέσκος με συνέπεια να αντέχει περισσότερο τα πολλά μεγάλα σε διάρκεια ράλι που παρακολουθήσαμε με τον Σταν να μπαίνει δειλά-δειλά στον ρυθμό του τελικού όχι όμως αρκετά γρήγορα για να αποτρέψει το 0-1 στα σετ.

Χρειάστηκε πέντε break point για να σπάσει το σερβίς του Μονφίς στην αρχή του δεύτερου σετ, το έκανε όμως και ύστερα η αυτοπεποίθηση του Σταν ήταν στον “Θεό” ενώ αντίθετα ο Μονφίς άρχισε να βγάζει πολλή κούραση στο παιχνίδι του.

Εμφανώς πιο αργός στα χτυπήματά του και στο τρέξιμό του φάνηκε να “θυσιάζει” το δεύτερο σετ με το σκορ να είναι συντριπτικά κατά του ώστε να τα δώσει όλα στη “ρώσικη ρουλέτα” του τρίτου σετ!

Και του βγήκε!

Ξαφνικά, τα σερβίς έγιναν δυνατότερα (90% πρώτα σερβίς έβγαλε στο τρίτο σετ), άρχισε να βγάζει ξανά μερικές εξωφρενικές άμυνες που ανάγκαζαν τον Σταν να χτυπά διαρκώς εξτρά μπάλες και οδηγώντας τον μοιραία στο λάθος.

Με δύο breaks και παρά τη μάχη που έδωσε ο Βαβρίνκα για να επιστρέψει στο ματς, ο LaMonf τελείωσε με εντυπωσιακό τρόπο το ματς και θα θυμάται οπωσδήποτε αυτήν την εβδομάδα στο Ρότερνταμ σαν ένα γερό restart στην καριέρα του!

Κυριακή 17/2: Τελικός ABN AMRO Open

Monfils (France) beat Wawrinka (Switzerland) 6-3 1-6 6-2

ABN AMRO TOURNAMENT SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

Περισσότερα σε λίγο…

The post Τεράστιος Μονφίς, επέστρεψε στους μεγάλους τίτλους! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα