Τελικός με άρωμα… Νο1 στην Αγγλία – VIDEO

Δυο πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA θα τεθούν αντιμέτωπες στον μεγάλο τελικό του Eastbourne International, στη Μ.Βρετανία. Ο λόγος για την Αντζελίκ Κέρμπερ και την Καρολίνα Πλίσκοβα…

Η Γερμανίδα μπορεί να μην χρειάστηκε να αγωνιστεί την Παρασκευή, καθώς η Τυνήσια Ονς Τζαμπέρ απέσυρε την συμμετοχή της από τον μεταξύ τους ημιτελικό, λίγη ώρα πριν μπουν στο court, όμως το Σάββατο θα έχει δύσκολο έργο αν θέλει να φτάσει στον τίτλο.

Αυτό, γιατί

θα παίξει κόντρα στην Καρολίνα Πλίσκοβα.

Η Τσέχα, έκανε… τρομακτική εμφάνιση την Παρασκευή στο Ίστμπορν και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του θεσμού κερδίζοντας την Κίκι Μπέρτενς με χαρακτηριστική άνεση.

Η Πλίσκοβα επιβλήθηκε μετά από 58 μόλις λεπτά με σκορ 6-1, 6-2 και έδειξε πως διανύει εξαιρετική αγωνιστική περίοδο, λίγες ώρες πριν την έναρξη του Wimbledon, μερικά χιλιόμετρα δίπλα.

.@KaPliskova races to victory and a place in the #NatureValleyInternational final!

Booking her place with the 6-1, 6-2 win over Bertens! pic.twitter.com/Tg16wg3hFr

WTA (@WTA) 28 Ιουνίου 2019


Κέρμπερ και Πλίσκοβα θα τεθούν αντιμέτωπες το Σάββατο με φόντο τον τίτλο στο τουρνουά της Αγγλίας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 13:00GR, ενώ αυτήν θα είναι η αναμέτρηση Νο12 για τις δυο τενίστριες.

Η Γερμανίδα, μετράει επτά νίκες έναντι τεσσάρων της επόμενης αντιπάλου της. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως καμία από τις δυο δεν έχει χάσει σετ μέχρι στιγμής στο Ίστμπορν. Δείγμα της εξαιρετικής κατάστασης αμφότερων.

NATURE VALLEY INTERNATIONAL SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τελικός με άρωμα… Νο1 στην Αγγλία – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα