Πιθανό FEDAL στα ημιτελικά, με Νόλε ο Στέφανος – DRAW

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, παρέα με τον Ρότζερ Φέντερερ κληρώθηκε ο Ράφαελ Ναδάλ. Ενώ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει πιθανό αντίπαλο τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά του Wimbledon Championships…

Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ κληρώθηκαν στο ίδιο τμήμα του ταμπλό και είναι πιθανοί αντίπαλοι στα ημιτελικά του φετινού Wimbledon Championships.

Αν και κάποιος φαντάζεται, πως με αυτήν την εξέλιξη, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα έχει το πάνω χέρι για την κατάκτηση

του τίτλου και ίσως μια καλύτερη πορεία μέχρι τον τελικό, είναι γελασμένος.

Αυτό, γιατί ο Σέρβος πρωταθλητής, υπερασπιστής του τίτλου στο Λονδίνο, είδε την κληρωτίδα να μην του παίζει και τόσο όμορφο παιχνίδι, ρίχνοντας τον στα βαθιά εξ΄αρχής.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, θα παίξει κόντρα στον Φιλίπ Κολσράιμπερ στον 1ο γύρο. Ο Γερμανός, τον έχει κερδίσει νωρίτερα φέτος και είναι από τους πιο επικίνδυνος unseeded που θα μπορούσε να βρεθεί στον δρόμο του Νόλε.

Αν προκριθεί, ο Τζόκοβιτς θα τεθεί αντιμέτωπος κατά πάσα πιθανότητα με τον Μάλεκ Τζαζίρι, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Ντούσαν Λάγιοβιτς. Tricky αναμέτρηση τον περιμένει και στον 4ο γύρο, κόντρα στον πάντα εκρηκτικό, Γκαέλ Μονφίς.

Στα προημιτελικά, ο Σέρβος έχει πιθανότερο αντίπαλο τον δικό μας, Στέφανο Τσιτσιπά.

Our defending singles champion @DjokerNole will open his 2019 campaign against @Kohlscribbler #Wimbledon pic.twitter.com/4G01ZyUcIx

Wimbledon (@Wimbledon) 28 Ιουνίου 2019


Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει δύσκολη κλήρωση μέχρι τότε όμως, μιας και θα χρειαστεί να αποκλείσει κατά σειρά τους Τόμας Φαμπιάνο, Ίβο Κάρλοβιτς, Κάιλ Έντμουντ και Ντανίλ Μεντβέντεφ για να φτάσει στους “8” καλύτερους του Βρετανικού Major.

Ο έτερος πιθανός προημιτελικός στο πάνω μέρος του ταμπλό, είναι ανάμεσα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον περυσινό φιναλίστ, Κέβιν Άντερσον.

Ο Γερμανός θα παίξει με τον Γίρι Βέσελι στον 1ο γύρο, ενώ στον 2ο έχει πιθανό αντίπαλο τον Πάμπλο Κουέβας. Στον 3ο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπος με έναν εκ των Περ και Κετσμάνοβιτς, ενώ στους “16” θα τον περιμένει λογικά ο Κάρεν Κατσάνοφ.

Όσον αφορά τον Άντερσον, ο Νοτιοαφρικανός έχει δύσκολη κλήρωση, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις του κόντρα στον Πιέρ Ιγ Ερμπέρ. Στον 2ο γύρο θα παίξει κόντρα στον Γιάνκο Τιπσάρεβιτς, ενώ στον 3ο, απέναντι στον Γκουίντι Πέγια.

Ένας εκ των Μίλος Ράονιτς και Στάνισλας Βαβρίνκα (οι οποίοι θα τεθούν αντιμέτωποι στον 3ο γύρο), είναι ο πιθανός αντίπαλος του Άντερσον στον 4ο γύρο.

Πάμε στο κάτω μέρος του ταμπλό, όπου ξεχωρίζουν τα ονόματα των Ρότζερ Φέντερερ, Ράφαελ Ναδάλ, Ντομινίκ Τιμ και Κέι Νισικόρι.

Φυσικά, υπάρχουν και αυτά των Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά, Νικ Κύργιου και Μάρκου Παγδατή, που πάντα δημιουργούν προσδοκίες στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Το Νο2 του ταμπλό στο τουρνουά, Ρότζερ Φέντερερ, θα αγωνιστεί απέναντι στον Νοτιοαφρικανό Λόιντ Χάρις στον 1ο γύρο. Ο Χάρις είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στο γρασίδι, έχοντας πολύ δυνατό σερβίς. Ο Ελβετός όμως, λογικά δεν θα έχει πρόβλημα.

Μάλιστα, στον 2ο γύρο τον περιμένει ακόμη πιο βατός αντίπαλος, μιας και θα αγωνιστεί κόντρα σε έναν εκ των Τζέι Κλαρκ και Νοά Ρουμπίν. Έναν εκ των Λούκα Πούιγ και Ρισάρ Γκασκέ θα παίξει στον 3ο γύρο ο Φέντερερ, ενώ στους “16” έχει πιθανό αντίπαλο τον Μπόρνα Τσόριτς.

Στο ίδιο section του ταμπλό είναι ο Κύπριος πρωταθλητής, Μάρκος Παγδατής.

Ο 33χρονος τενίστας, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο τελευταίο τουρνουά της καριέρας του, κόντρα στον πολύ επικίνδυνο Γιάν Λέναρντ Στρουφ. Αν προκριθεί, θα παίξει με τον Τσόριτς στον 2ο γύρο, ενώ στον 3ο διασταυρώνεται με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Πιθανός προημιτελικός από το συγκεκριμένο τμήμα του ταμπλό, αυτός ανάμεσα στον Ρότζερ Φέντερερ και τον Κέι Νισικόρι.

Ο Ιάπωνας κατά σειρά θα αγωνιστεί κόντρα στους Τιάγκο Μοντέιρο, Ντένις Ιστόμιν και Άλεξ Ντε Μινόρ στους πρώτους τρεις γύρους. Στον 4ο, θα τεθεί αντιμέτωπος πιθανότατα με έναν εκ των Τζον Ίσνερ και Ματέο Μπερετίνι.

Τέλος, στο section του Ράφα Ναδάλ έχουν μαζευτεί αρκετά hot ονόματα, με τον Ισπανό να μην έχει για ακόμη μια χρονιά καλή κλήρωση στο Λονδίνο.

Προερχόμενος από την κατάκτηση του Roland Garros, ο Ράφα θα παίξει το πρώτο του επίσημο ματς στο γρασίδι, κόντρα στον Ιάπωνα Γιουίτσι Σουγκίτα, ενώ στον 2ο γύρο υπάρχει η πιθανή μονομαχία με τον Νικ Κύργιο!

A potential second round encounter…

Nick Kyrgios vs Rafael Nadal#Wimbledon pic.twitter.com/J5CpFP7KoF

Wimbledon (@Wimbledon) 28 Ιουνίου 2019


Τα δύσκολα, μόλις άρχισαν για τον Ναδάλ, μιας και στον 3ο γύρο θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει έναν εκ των Τζο Γουιλφρίντ Τσονγκά, Ντένις Σαποβάλοφ και Μπερνάρντ Τόμικ.

Πιθανός αντίπαλος του Νο3 του ταμπλό, στον 4ο γύρο της διοργάνωσης, είναι ο Μαρίν Τσίλιτς. Ενώ στα προημιτελικά ο Ναδάλ θα παίξει με τον Ντομινίκ Τιμ, σε ένα rematch του τελικού στο Παρίσι πριν μερικές εβδομάδες.

Ο Αυστριακός πάντως έχει δύσκολη κλήρωση, καθώς στον 1ο γύρο θα παίξει με τον Σαμ Κουέρι, στον 2ο με τον Αντρέι Ρούμπλεφ, στον 3ο με τον Λάσλο Ντζέρε και στον 4ο με τον Φάμπιο Φονίνι, ή τον Ζιλ Σιμόν.

Πιθανοί προημιτελικοί βάση seeding

Τζόκοβιτς-Τσιτσιπάς
Ζβέρεφ-Άντερσον
Ναδάλ-Τιμ
Νισικόρι-Φέντερερ

“Καυτά” ζευγάρια 1ου γύρου

Τζόκοβιτς-Κολσράιμπερ
Άντερσον-Έρμπερ
Τιμ-Κουέρι
Φονίνι-Τιαφό
Τσίλιτς-Μαναρινό
Τσονγκά-Τόμικ
Τζόνσον-Ράμος Βινόλας
Τσεκινάτο-Ντε Μινόρ
Μπέρντιχ-Φριτζ
Παγδατής-Στρουφ
Πούιγ-Γκασκέ

WIMBLEDON MEN’S DRAW | OOP (-2h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πιθανό FEDAL στα ημιτελικά, με Νόλε ο Στέφανος – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα