Ταξίδεψε και παίζει στο Λονδίνο ο Ράφα!

Ο Ράφαελ Ναδάλ είναι έτοιμος να αγωνιστεί στους φετινούς τελικούς της ΑΤΡ, μιας και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Δευτέρα, έδειξαν πως ταλαιπωρείται απλά από μια διάταση στους κοιλιακούς…

Μπορεί οι φόβοι για την κατάσταση της υγείας του να ήταν μεγάλοι, μιας και απέσυρε τη συμμετοχή του από τα ημιτελικά του Paris Masters, εξαιτίας ενοχλήσεων στους κοιλιακούς, όμως τέλος καλό όλα καλά για τον Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Ισπανός υποβλήθηκε σε εξετάσεις

το απόγευμα της Δευτέρας και αυτές έδειξαν πως δεν έχει κάτι σοβαρό, αν και οι πρώτες εκτιμήσεις δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικές ως προς το σύντομο μέλλον.

Τελικά, ο Ράφα ταξίδεψε στο Λονδίνο και το όνομά του θα μπει κανονικά στην κληρωτίδα των ΑΤP Finals. Σε μια κλήρωση, που θα βρίσκεται και ο Έλληνας πρωταθλητής μας, Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές από την Ισπανία, ο 33χρονος θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση την Τετάρτη στην O2 Arena, ώστε να μπει σε κλίμα τελικών και να τεστάρει το σώμα του μετά την αποτυχία να ολοκληρώσει το τουρνουά στο Παρίσι.

Αξίζει να σημειώσουμε άλλη μια φορά, πως δεν έχει κατακτήσει ποτέ τον τίτλο στην διοργάνωση, πράγμα που σίγουρα παίζει ρόλο, όσον αφορά την προετοιμασία του για το τουρνουά.

Αν είναι 100% υγιής, πάντως, θα είναι ο Νο1 διεκδικητής.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ταξίδεψε και παίζει στο Λονδίνο ο Ράφα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα