Σαποβάλοφ: “Προσπάθησα να αντιγράψω τον Φέντερερ” – VIDEO

Ο Ντένις Σαποβάλοφ παραδέχθηκε πως όταν ήταν μικρός, “έκλεψε” στοιχεία από το παιχνίδι του Ρότζερ Φέντερερ

Σε συνέντευξή του στη L’Equipe, κατά τη διάρκεια της εξαιρετικής του εβδομάδας στο Παρίσι όπου αγωνίστηκε και στον πρώτο Masters τελικό της καριέρας του, ο Ντένις Σαποβάλοφ μίλησε για την προσωπική του ανάγκη να προσφέρει θέαμα στο κοινό.

“Είμαστε showmen στο γήπεδο και είναι σημαντικό οι φίλαθλοι να εμπλέκονται σε αυτό. Προσωπικά, το λατρεύω. Το τένις είναι σαν ένα σόου και εγώ προσπαθώ πολύ για να το προσφέρω. Είναι φυσικό για μένα. Δεν ήμουν

ποτέ ντροπαλός. Πάντα ήμουν ένας δημιουργικός άνθρωπος, πάντα ήθελα να παίξω στα μεγάλα courts, μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους. Λατρεύω τη φασαρία στις εξέδρες” είπε στη γαλλική εφημερίδα ο 20χρονος Καναδός.

Ο Σαποβάλοφ, έχει εισάγει ένα μοναδικό χτύπημα στο τένις που δεν είναι άλλο από το jumping backhand το οποίο έχει οδηγήσει σε άλλο επίπεδο.

“Δεν υπάρχουν πολλοί που το εκτελούν αυτό το χτύπημα. Χρειαζόμαστε ένα ξεχωριστό χτύπημα σαν αυτό” είπε χαρακτηριστικά.

Για την επιρροή που είχε ο Ρότζερ Φέντερερ, στο ξεκίνημα της καριέρας του, ο Ντένις ο Τρομερός, υπογράμμισε: “Όταν ήμουν παιδί, παρακολουθούσα το backhand του Φέντερερ και γενικά το στυλ παιχνιδιού του. Ήμουν κολλημένος, ήθελα να παίζω σαν αυτόν και πραγματικά προσπάθησα να τον αντιγράψω”

The post Σαποβάλοφ: “Προσπάθησα να αντιγράψω τον Φέντερερ” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα