Ταπεινός Ράφα: “Ο τίτλος στο Ακαπούλκο δεν εγγυάται τίποτα”

19:58 1/3/2020 - Πηγή: Tennis24
Ο Ραφαέλ Ναδάλ δεν υπερ-ενθουσιάζεται με τον τρίτο τίτλο που κατέκτησε στο Ακαπούλκο καθώς η σεζόν έχει ακόμα πολύ μέλλον μπροστά της!

Έκανε το χρέος του στο Μεξικό ο τεράστιος Ράφα Ναδάλ!

Εκμεταλλευόμενος και τους πρόωρους αποκλεισμούς των Κύργιου, Ζβέρεφ και Βαβρίνκα, ο 33χρονος Ισπανός “κάλπασε” πραγματικά προς τον 85ο τίτλο καριέρας του που τον κρατά έξι τίτλους μπροστά από τον Νόβακ Τζόκοβιτς που ελάχιστες ώρες πριν κατακτούσε το 79ο τρόπαιό του στο Ντουμπάι!

Ο ταπεινός Ράφα

παραδέχεται ότι έκανε ένα αψεγάδιαστο τουρνουά, δίχως καν να χάσει σετ αλλά καταλαβαίνει παράλληλα ότι αυτό το τρόπαιο δεν εγγυάται τίποτα για τα πολύ πιο απαιτητικά κολλητά Masters που ακολουθούν σε Indian Wells και Miami.

“Ένας τίτλος στο Ακαπούλκο είναι πάντα σημαντικός γιατί νιώθω το τουρνουά και τους ανθρώπους εδώ πολύ κοντά μου. Ήρθα σε αυτό το τουρνουά όχι ιδιαίτερα φρέσκος ενώ το ξεκίνημα στη σεζόν δεν ήταν και το καλύτερο. Ήταν όμως μια χρήσιμη εβδομάδα για να αυξήσω την αυτοπεποίθηση μου” ανέφερε ο Ράφα.

“Αποστολή εξετελέσθη, φεύγω χαρούμενος εδώ και τώρα φύγαμε για Indian Wells! Αυτός ο τίτλος δεν μου δίνει καμία εγγύηση ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη. Μου έδωσε όμως περισσότερη αυτοπεποίθηση” πρόσθεσε σοφά ο “ταυρομάχος”.

“Στο τέλος της καριέρας μου θέλω να με θυμούνται ως ένα καλό παράδειγμα για τα μικρά παιδιά, ανεξαρτήτως τι έχω κερδίσει. Το να κερδίσεις ή να χάσεις είναι μέρος του παιχνιδιού” κατέληξε το “διαμάντι” Ράφα!

Κώστας Αϊτάκης

The post Ταπεινός Ράφα: “Ο τίτλος στο Ακαπούλκο δεν εγγυάται τίποτα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα