Ραντεβού στην Καλιφόρνια

18:04 1/3/2020 - Πηγή: Tennis24
Το πρόγραμμα του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη για τον μήνα Μάρτιο…

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, ετοιμάζονται για τα ταξίδια τους στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου και οι δυο θα αγωνιστούν σε Indian Wells και Miami Open.

Μετά τις πορείες τους σε Ντουμπάι και Ντόχα αντίστοιχα, οι δυο κορυφαίοι εκπρόσωποι του ελληνικού τένις, ετοιμάζουν βαλίτσες για Καλιφόρνια. Εκεί, από τις 11 μέχρι τις 22 Μαρτίου θα διεξαχθεί το δυνατό combined τουρνουά του Indian Wells.

Στο ανδρικό ταμπλό,

ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναμένεται να είναι το Νο5 του ταμπλό, ενώ στις γυναίκες, η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε Premier Mandatory τουρνουά, ως μέλος του Top20 της παγκόσμιας κατάταξης.

Οι ελληνικές παρουσίες στις ΗΠΑ, δεν θα σταματήσουν εκεί. Αμέσως μετά το τέλος του Indian Wells, τόσο ο Στεφ, όσο και η Μαρία, θα ταξιδέψουν στο Μαϊάμι ενόψει του επίσης πολύ απαιτητικού combined τουρνουά που θα διεξαχθεί από 24 Μαρτίου μέχρι 4 Απριλίου.

Όσον αφορά τους πόντους που έχουν να υπερασπιστούν φέτος στα συγκεκριμένα τουρνουά: Ο Στέφανος από την πλευρά του αποκλείστηκε στον 2ο γύρο του Indian Wells και στον 4ο γύρο του Miami Open πέρυσι, οπότε… μόνο να κερδίσει έχει.

Η Μαρία ήταν σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση πέρυσι τέτοιο καιρό και δεν είχε κάνει νίκη στην Καλιφόρνια, ενώ στο Μαϊάμι είχε αποκλειστεί στον 2ο γύρο από την Πέτρα Κβίτοβα.

Αυτό, σημαίνει πως και οι δυο, έχουν τις ευκαιρίες τους με καλές πορείες να αναρριχηθούν ακόμη περισσότερο στην παγκόσμια κατάταξη.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ραντεβού στην Καλιφόρνια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα