Τα τρία ανδρικά τουρνουά της επόμενης εβδομάδας

Τρία ενδιαφέροντα τουρνουά της σειράς ATP 250 θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα σε Γαλλία (Open Sud de France), Αργεντινή (Cordoba Open) και Σιγκαπούρη (Singapore Tennis Open).

Στο τουρνουά της Γαλλίας και συγκεκριμένα του Μονπελιέ (22-28 Φεβρουαρίου), θα αγωνιστούν μεγάλα ονόματα του τένις.

Οι Γιανίκ Σίνερ, Ρομπέρτο Μπαουτίστα –

Αγκούτ, Νταβίντ Γκοφάν, Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά, Ντούσαν Λάγιοβιτς και Νικολόζ Μπασιλασβίλι, μπήκαν στο κλήρωση για το κυρίως ταμπλό που έγινε το Σάββατο (20/02).

MONTPELLIER OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Στην Κόρδοβα της Αργεντινής και στο Cordoba Open θα παίξουν επίσης αρκετοί αξιόλογοι τενίστες. Το μεγαλύτερο όνομα που θα συμμετάσχει στο τουρνουά είναι ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν, Νο9 στον κόσμο.

Όμως οι Ζαούμ Μουνάρ, Μπενουά Περ, Μιομίρ Κεκμάνοβιτς και Γκουίντο Πέγια, που θα αγωνιστούν επίσης στα χωμάτινα courts της Λατινικής Αμερικής, μπορούν αδιαμφισβήτητα να διεκδικήσουν τον πολυπόθητο τίτλο. Πέρυσι νικητής του τουρνουά ήταν ο Κριστιάν Γκαρίν.

CORDOBA OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-5h)

Τέλος, στη Σιγκαπούρη θα αναμετρηθούν τόσο έμπειροι αθλητές, όσο και ανερχόμενα ταλέντα του τένις.

Ο έμπειρος Γάλλος Αντριάν Μαναρίνο, ο ταλαντούχος Αλεξάντερ Μπούμπλικ, ο αξιόμαχος Γιοσίτο Νισιόκα, ο φορμαρισμένος Ραντού Αλμπότ, ο σκληροτράχηλος Τζόν Μίλμαν και ο πρώην Μαρίν Τσίλιτς, θα “παλέψουν” στο συγκεκριμένο event. Το τουρνουά θα διεξαχθεί 22-28 Φεβρουαρίου.

SINGAPORE OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (+6h)

Γιάννης Μαύρος 

The post Τα τρία ανδρικά τουρνουά της επόμενης εβδομάδας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα