Τα λόγια αγάπης του Ναδάλ για τον Φερέρ – VIDEO

Ο Ράφαελ Ναδάλ εμφανίστηκε καθ’ όλα συγκινημένος στις δηλώσεις που ακολούθησαν την αναμέτρησή του με τον Νταβίντ Φερέρ, όπου ο 36χρονος Ισπανός είπε αντίο μια για πάντα, στο Barcelona Open…

Ο Ναδάλ, επικράτησε στα δυο σετ του Φερού στην μεταξύ τους αναμέτρηση για την φάση των “16” της διοργάνωσης στην Βαρκελώνη και πέρασε στα προημιτελικά του θεσμού για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Ο Ισπανός, αμέσως μετά τον αγώνα του όμως, δεν θα

μπορούσε να μην σταθεί στο “αντίο” του Φερέρ, ο οποίος αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να κρεμάσει την ρακέτα του.

Την Μεγάλη Πέμπτη, ο 36χρονος αποχαιρέτησε για τελευταία φορά το Barcelona Open και ο Ράφα μίλησε με τα καλύτερα λόγια γι΄αυτόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αυτό το standing ovation στο τέλος του ματς, δεν αρκεί για να αποχαιρετήσει κανείς τον Νταβίντ (Φερέρ). Αξίζει πολλά περισσότερα. Είναι μια χαρούμενη ημέρα για μένα, λόγω της νίκης, όμως νιώθω πολύ στεναχωρημένος, λέγοντας αντίο σε έναν καλό μου φίλο.

Έχουμε μοιραστεί τόσα πολλά μαζί όλα αυτά τα χρόνια, είναι μια δύσκολη στιγμή πραγματικά, όμως ελπίζω να είναι χαρούμενος με την επιλογή του και να μπορέσει να κάνει ότι του αρέσει στο μέλλον.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, έπρεπε να κάνω το καθήκον μου, έπρεπε να κερδίσω σήμερα, κι αυτό έκανα. Ήμουν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από όσο ήμουν στο ματς με τον Μάγιερ. Ένιωσα μεγάλη διαφορά. Είχα περισσότερη ενέργεια, μεγαλύτερο κίνητρο.

Σε γενικές γραμμές πάντως, έπρεπε να αγωνιστώ με διαφορετική συμπεριφορά από αυτήν που είχα στο πρώτο μου ματς εδώ, και το έκανα με επιτυχία”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τα λόγια αγάπης του Ναδάλ για τον Φερέρ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα