“Αυτοκτόνησε” ο Τσίλιτς, “επιβίωσε” ο Τσόριτς – VIDEO

Ο Μαρίν Τσίλιτς συνεχίζει να απογοητεύει στη φετινή χωμάτινη σεζόν. Την Μ.Πέμπτη, ο Κροάτης αποκλείστηκε από τον 2ο μόλις γύρο του Hungarian Open, με ήττα-ανατροπή από τον Πάμπλο Κουέβας. Αντίθετα, συνεχίζει ο Μπόρνα Τσόριτς…

Αν και είχε ματς πόιντ στην διάθεσή του, ο Μαρίν Τσίλιτς δεν κατάφερε να “κλειδώσει” την πρώτη του νίκη στην χωμάτινη επιφάνεια μέσα στο 2019.

Ο Νο11 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, ηττήθηκε και από τον Πάμπλο Κουέβας και αποχαιρέτησε ακόμη ένα τουρνουά της “κόκκινης” σεζόν από το πρώτο κιόλας ματς του. Πριν λίγες ημέρες άλλωστε, είχε αποκλειστεί

από τον Γκουίντο Πέγια στο Μόντε Κάρλο.

Σήμερα, ο Τσίλιτς βρέθηκε με σετ πάνω και με 6-5 στο τάι μπρέικ του δευτέρου κομματιού της αναμέτρησης, έχοντας μάλιστα και τις μπάλες στα χέρια του για να τελειώσει την υπόθεση νίκη.

Όχι απλά δεν το κατόρθωσε όμως, αλλά αφού ισοφαρίστηκε σε 1-1 σετ, έχασε το ματς στο τρίτο και καθοριστικό κομμάτι του ματς, παρότι προηγήθηκε δυο(!) φορές με μπρέικ!

“Αυτοκτονία” ολκής για τον Τσίλιτς, που ηττήθηκε από τον σπεσιαλίστα στο χώμα Πάμπλο Κουέβας, μετά από “θρίλερ” τριών ωρών και 15 λεπτών. Ο Ουρουγουανός, επιβλήθηκε τελικά με 5-7, 7-6(6), 7-6(3) και πέρασε στα προημιτελικά του Hungarian Open.

Εκεί, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ιταλό Ματέο Μπερετίνι, ο οποίος νωρίτερα είχε κερδίσει με 7-6(8), 6-2 τον Αλιάζ Μπέντενε.

Wheels like @PabloCuevas22 edges Cilic 5-7, 7-6(6), 7-6(3) to book his spot in the Budapest QF

Watch @HUNgarianTENNIS live on @TennisTV pic.twitter.com/h0p2XFAQo2

ATP Tour (@ATP_Tour) 25 Απριλίου 2019


Μπορεί το Νο1 του ταμπλό στην Βουδαπέστη να αποκλείστηκε, αλλά το Νο2… καλά κρατεί. Ο Μπόρνα Τσόριτς αν και δυσκολεύτηκε τα μέγιστα να περάσει στα προημιτελικά, το έκανε με στιλ.

Ο Κροάτης επικράτησε του Ρόμπιν Χάασε με 6-3, 4-6, 6-4 και θα παίξει στην επόμενη φάση του θεσμού, με τον Φίλιπ Κράινοβιτς.

Αναλυτικά οι προημιτελικοί:

Κουέβας-Μπερετίνι
Μπασιλασβίλι-Ντζέρε
Ερμπέρ-Μπάλαζ
Τσόριτς-Κράινοβιτς

HUNGARIAN OPEN SINGLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Αυτοκτόνησε” ο Τσίλιτς, “επιβίωσε” ο Τσόριτς – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα