Συνεχίζει στα διπλά ο Νόλε – VIDEO

To δίδυμο “Djokonini” συνεχίζει την προέλασή του στο ταμπλό του διπλού στο BNP Paribas Open, βγάζοντας εκτός του πρωταθλητές του ATP Finals

Λίγες μόλις στιγμές μετά τον απροσδόκητο αποκλεισμό του από τον 3ο γύρο του πρώτου Masters της σεζόν, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε στο court και μαζί με τον συμπαίκτη του στα διπλά, Φάμπιο Φονίνι, έβγαλαν εκτός τους Ζαν-Ζουλιάν Ροζέρ και Χόρια Τεκάου, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Indian Wells.

Το

εκρηκτικό δίδυμο επικράτησε 7-6(6), 2-6, 10-2 των αντιπάλων τους, προσφέροντας πλούσιο θέαμα στο κατάμεστο Stadium 3 των εγκαταστάσεων του Indian Wells Tennis Garden.

“Έπρεπε να ξεπεράσω την ήττα απ’τον Κολσράιμπερ μέσα σε μια ώρα γιατί έπαιζα διπλά. Πρέπει να παραδεχθώ ότι σκεφτόμουν τον αποκλεισμό. Όταν έβγαζα μια καλή επιστροφή, αναρωτιόμουν γιατί δεν το έκανα αυτό και στα μονά. Όμως, έτσι είναι η ζωή και ο κόσμος του τένις. Έτσι είναι ο κόσμος μας και πρέπει να ανακάμψεις γρήγορα. Είναι καλό για μένα που συμμετέχω στα διπλά γιατί έχω την ευκαιρία να διορθώσω τα λάθη μου” είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς αμέσως μετά.

“Δεν είναι εύκολο να ανακτήσεις τη σωστή ένταση, μετά από μια απογοητευτική ήττα στα μονά. Όμως, δεν είναι η πρώτη φορά. Το έχω κάνει και στο παρελθόν. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε. Κερδίσαμε μια πολύ έμπειρη ομάδα στα διπλα” πρόσθεσε.

Στα ημιτελικά του BNP Paribas Open, Τζόκοβιτς και Φονίνι περιμένουν το νικητή της αναμέτρησης Κούμποτ/Μέλο – Ίνγκλοτ/Σκουγκορ.

Οι Ίνγλοτ/Σκούγκορ απέκλεισαν με ανατροπή 3-6, 6-3, 10-3 τους αδερφούς Μπράιαν.

BNP PARIBAS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Συνεχίζει στα διπλά ο Νόλε – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα