Πλησιάζει το El Clasico – VIDEO

Την 22η νίκη του σε 25 αναμετρήσεις με τον Στάνισλας Βαβρίνκα, πέτυχε ο Ρότζερ Φέντερερ

Λίγες ώρες μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό του Νόβακ Τζόκοβιτς από το Indian Wells, ο Ρότζερ Φέντερερ συνέχισε τις υψηλές πτήσεις στην Καλιφόρνια, επεκτείνοντας την κυριαρχία του κόντρα στον Σταν Βαβρίνκα.

Ο 37χρονος Ελβετός, ήταν ο μεγάλος νικητής του Ελβετικού εμφυλίου στον 3ο γύρο του BNP Paribas Open, επικρατώντας εύκολα και “καθαρά” 6-3, 6-4 του συμπατριώτη και καλού του φίλου, σφραγίζοντας το ραντεβού με τον

Κάιλ Έντμουντ στους “16” της διοργάνωσης.

Το Νο4 του ταπλό, χρειάστηκε ακριβώς 60 λεπτά για να φτάσει στην νίκη, πετυχαίνοντας από ένα break σε κάθε σετ, χωρίς να απειληθεί το δικό του σερβίς.

Ο μαέστρος έχασε μόλις 6 πόντους πίσω απ’το 1ο του σερβίς (28/34 -82%) και μόλις 4 πίσω απ’το 2ο σερβίς (12/16 – 75%) σε μια ακόμη επιβλητική βραδιά κόντρα στον Βαβρίνκα.

Από την άλλη, ο Stan the Man προερχόταν από την τρίωρη αναμέτρηση με τον Μάρτον Φούτσοβιτς και έδωσε πολλές ρηχές μπάλες στον Φέντερερ, παίζοντας πολλά φορές με όχι καθαρό μυαλό.

Ήταν η 6η συνεχόμενη και συνολικά η 22η νίκη του Φέντερερ επί του Βαβρίνκα, σε σύνολο 25 αναμετρήσεων (22-3). Ο Φέντερερ έχει κερδίσει και τα 17 παιχνίδια σε hard court, τέσσερα εκ των οποίων στο Indian Wells.

Στον 4ο γύρο του Όπεν, ο Ελβετός θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Κάιλ Έντμουντ που κέρδισε με τη σειρά του 6-3, 6-3 τον φορμαρισμένο, Ράντου Άλμποτ ενώ διασταυρώνεται στην 8αδα με έναν εκ των Σαποβάλοφ-Χουρκάτς.

Φέντερερ και Ναδάλ φαίνεται να κυριαρχούν στο κάτω μέρος του ταμπλό και είναι δύο νίκες μακριά από την μεταξύ τους Τιτανομαχία στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ισπανός ο οποίος κέρδισε εύκολα τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν, στον 4ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς ενώ στην 8αδα έναν εκ των Ίσνερ-Κατσάνοφ.

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

The post Πλησιάζει το El Clasico – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα