Συναρπαστικά ματς στη Ρώμη

Σήμερα η επίσημη πρεμιέρα στο τελευταίο μεγάλο τουρνουά προετοιμασίας πριν το Γαλλικό Όπεν

H βραδινή αναμέτρηση του Φάμπιο Φονίνι με τον Τζο Βίλφριντ Τσόνγκα (20:30GR-Cosmote TV), ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα της επίσημης πρεμιέρας του Internazionali BNL d’Italia.

Ο Τσόνγκα προηγείται ξεκάθαρα με 4-1 στις νίκες, όμως αυτή είναι η πρώτη τους αναμέτρηση εδώ και δύο χρόνια, με τον Φονίνι να έχει ξεχωρίσει ήδη στην χωμάτινη περίοδο, κατακτώντας τον τίτλο στο Monte Carlo Masters τον προηγούμενο μήνα. Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση

του Τζο Βίλφριντ Τσόνγκα στη Ρώμη, από το 2015.

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court (12:00GR) θα ξεκινήσει με μια εξίσου σημαντική και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στον Μπόρνα Τσόριτς και τον Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ, με τον Κροάτη να ψάχνει εκδίκηση για την ήττα στη μοναδική προηγούμενη συνάντησή τους στο tour, για τα προημιτελικά του φετινού Miami Masters.

Τον αντίπαλό του στο 2ο γύρο του θεσμού, θα μάθει ο Νόβακ Τζόκοβιτς από την αναμέτρηση Σαποβάλοφ-Καρένιο Μπούστα (16:00GR) ενώ από τον Γαλλικό εμφύλιο Γκασκέ-Σαρντί (20:00GR) θα προκύψει ο πρώτος αντίπαλος του υπερασπιστή του τίτλου, Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που κέρδισε τον Ναδάλ στη Μαδρίτη και ηττήθηκε απ’τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό της Κυριακής, γνωρίζει ήδη τον αντίπαλό του στη φάση των “32” και αυτός είναι ο wild card Ιταλός, Γιανικ Σινερ Νο263 στον κόσμο ο οποίος κέρδισε την Κυριακή 1-6, 6-1, 7-5 τον Στιβ Τζόνσον.

Στο γυναικείο τουρνουά, η Σερίνα Γουίλιαμς θα πραγματοποιήσει την επιστροφή της στο tour αντιμετωπίζοντας στο κεντρικό court (14:00GR) την qualifier Σουηδέζα, Ρεμπέκα Πέτερσον.

ITALIAN OPEN MEN’S DRAW | ITALIAN OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Συναρπαστικά ματς στη Ρώμη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα