Συμβουλές από τον Τζόκοβιτς θέλει η Σοφία Κένιν!

17:43 5/1/2021 - Πηγή: Tennis24
Τη συνδρομή του Νόβακ Τζόκοβιτς χρειάζεται η Σοφία Κένιν ώστε να μπορέσει να επαναλάβει τον θρίαμβό της στο Αυστραλιανό Όπεν και τη φετινή σεζόν!

Είναι ο απόλυτος πολυνίκης του Αυστραλιανού Όπεν!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, των 8 κατακτήσεων Grand Slam στη Μελβούρνη, έχει “χτίσει” το δικό του “απόρθητο κάστρο” στην Αυστραλία όλα αυτά τα χρόνια και γνωρίζει άριστα το τι χρειάζεται όχι απλά για να φτάσεις στην κορυφή εκεί, αλλά και πώς να παραμείνεις εκεί διατηρώντας τα κεκτημένα σου.

Η

Σοφία Κένιν έκανε το “μπαμ” στην καριέρα της κατακτώντας τον πρώτο της Grand Slam τίτλο στη Μελβούρνη έναν χρόνο πριν με τις συμβουλές που της έδωσε ο Τζόκοβιτς πριν τον τελικό (κόντρα στην Μοτγκουρούθα) να την βοηθούν τα μέγιστα!

“Μου έδωσε σπουδαίες συμβουλές πέρσι πριν τον τελικό μιας και προπονούμασταν δίπλα δίπλα. Αυτός με πλησίασε και μου είπε μερικά πολύ χρήσιμα πράγματα που τα χρειαζόμουν απίστευτα μιας και ήμουν τρομερά αγχωμένη. Οπωσδήποτε πρέπει να του μιλήσω και φέτος αν θέλω να υπερασπιστώ τον τίτλο” ανέφερε η Κένιν.

Η 23χρονη Αμερικανίδα θέλει, όσο τίποτε άλλο, να δει τον κόσμο να επιστρέφει, έστω και με περιορισμένους αριθμούς, στις κερκίδες του ΑΟ μιας και η ατμόσφαιρα επίσημων αγώνων σε άδεια γήπεδα είναι εντελώς “άχρωμη”.

“Το Σινσινάτι και το US Open ήταν σαν να έπαιζες σε μια πόλη-φάντασμα. Δεν είναι επ’ουδενί μιας ιδανική ατμόσφαιρα, χρειάζομαι τον κόσμο για να μου δίνει ενέργεια. Θα ενθουσιαστώ πάρα πολύ αν δω έστω και λίγο κόσμο στις εξέδρες” ανέφερε η Κένιν που ξεκινά τη χρονιά στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι όπου είναι η κορυφαία seeder.

Κώστας Αϊτάκης

The post Συμβουλές από τον Τζόκοβιτς θέλει η Σοφία Κένιν! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα