Αποφασισμένος να πάρει το US Open! – VIDEO

00:15 9/9/2020 - Πηγή: Tennis24
O Αλεξάντερ Ζβέρεφ έκανε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ήταν όμως πολύ καλός στις κρίσιμες στιγμές του και απέκλεισε τον Μπόρνα Τσόριτς για να προκριθεί στα ημιτελικά του US Open!

Δύο νίκες μακριά από την κατάκτηση του US Open βρίσκεται ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ!

Ο 23χρονος Γερμανός τενίστας, που έχει δεχτεί πολύ μεγάλη κριτική για τα μέτρια αποτελέσματα που είχε στα Slam μέχρι και το 2019, προκρίνεται για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε ημιτελικά Major

μετά τη νίκη του με 3-1 σετ επί του Μπόρνα Τσόριτς, 1-6, 7-6(5), 7-6(1), 6-3.

Στα δύο Grand Slam που έχουμε δει φέτος σε Μελβούρνη και Νέα Υόρκη, ο Σάσα Ζβέρεφ έχει φτάσει στον ημιτελικό και αν στο ΑΟ τον σταμάτησε ο Ντομινίκ Τιμ, δεν θα θελήσει να συμβεί το ίδιο και στο US Open κόντρα σε έναν εκ των Καρένιο Μπούστα και Ντένις Σαποβάλοφ!

Το γεγονός ότι το τεράστιο φαβορί για τον τίτλο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν βρίσκεται πια στο προσκήνιο προσθέτει ακόμα μεγαλύτερες ελπίδες στον Ζβέρεφ όπως και σε όλους τους άλλους τενίστες που έχουν μείνει στο τουρνουά ώστε να μείνει στο τέλος της διοργάνωσης παρέα με το παρθενικό του Major!

Kαι για τον Ζβέρεφ είναι ακόμα σημαντικότερο το γεγονός ότι νίκησε δίχως καν να έχει σταθερότητα στην απόδοσή του ούτε να πιάσει τρελά επίπεδα τένις.

Γενικά, ο αγώνας ήταν μέτριος ποιοτικά και για τους δύο τενίστες, με πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές, δίχως ρυθμό και εντυπωσιακά ράλι.

Σίγουρα, όμως, ο Γερμανός ήταν καλύτερος τις στιγμές.

Απόδειξη τα δύο κερδισμένα tie breaks αλλά και 11/15 σωσμένα break points του Τσόριτς.

Ο Κροάτης μπήκε πολύ καλύτερα στο ματς κερδίζοντας “αέρα” το πρώτο σετ με 6-1 ενώ εξακολουθούσε να είναι καλύτερος ενώ νωθρού Ζβέρεφ και στο δεύτερο σετ καθώς προηγήθηκε με break ενώ είχε 40-15 στο 4-3 ώστε να πιέσει και άλλο τον αντίπαλό του.

Κάπου εκεί ο Ζβέρεφ μπήκε ουσιαστικά στο ματς κάνοντας τελικά το σπάσιμο για το 4-4 μετά ακολούθησε ένα ασταθές ματς και για τους δύο μέχρι να φτάσουμε στα κρίσιμα σημεία όπου ο Ζβέρεφ κέρδιζε την συντριπτική πλειοψηφία των πόντων.

Με δύο κερδισμένα tie breaks έκανε το 2-1 ενώ στο τέταρτο σετ ο Τσόριτς έχασε τριπλό break στο 2-2 και μοιραία τιμωρήθηκε βγαίνοντας εκτός ενός τουρνουά στο οποίο έμεινε ζωντανός χάρη στα έξι σωσμένα match points κόντρα στον Τσιτσιπά.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Αποφασισμένος να πάρει το US Open! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα