Σβάρτσμαν: Εγκαινίασε το πρώτο κορτ που φέρει το όνομά του

Η ακαδημία Nautico Hacoaj, στο πλαίσιο των 85ων γενεθλίων της εγκαινίασε τις νέες της εγκαταστάσεις στο Τίγκρε που αποτελούνται από 44 γήπεδα. Ωστόσο το κορτ το οποίο ξεχώρισε είναι το κεντρικό το οποίο φέρει το όνομα του Ντιέγκο Σβάρτσμαν

Ο Νο13 του κόσμου συνοδευόμενος από την οικογένειά του, έκανε τα αποκαλυπτήρια εμφανώς ενθουσιασμένος, αλλά και συγκινημένος καθώς ο Αργεντινός ξεκίνησε την πορεία του στο τένις από τη συγκεκριμένη ακαδημία. 

“Είναι λίγο περίεργο που το κεντρικό κορτ φέρει το όνομά μου. Λόγο της ιδιοσυγκρασίας μου και του εσωστρεφή

χαρακτήρα μου προσπαθώ να μην δείχνω τα συναισθήματά μου, όμως αυτή είναι μια μεγάλη τιμή για μένα, μια αναγνώριση τόσο για μένα, αλλά και για τους γύρω μου, την οικογένειά μου, την κοπέλα μου και τους φίλους μου.”, δήλωσε ο Σβάρτσμαν

Ο Σβάρτσμαν έχει περάσει αμέτρητες ώρες προπόνησης στο Τίγκρε και στην ακαδημία της Hacoaj κάτι το οποίο σχολίασε και ο ίδιος: “Από 5-14 ετών ερχόμουν εδώ κάθε Σαββατοκύριακο με τους γονείς μου. Είναι το μέρος που έπιασα ρακέτα για 1η φορά.”

“Εκτιμώ ότι όταν αποσυρθώ από το τένις θα κάνω αρκετά πράγματα με τον σύλλογο. Οι αλλαγές που έγιναν είναι εντυπωσιακές. Ας ελπίσουμε ότι θα τις ευχαριστηθούν όλοι.”

Θάνος Σταθόπουλος 

The post Σβάρτσμαν: Εγκαινίασε το πρώτο κορτ που φέρει το όνομά του appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα