Στον τελικό του Ντουμπάι ο συγκλονιστικός Χάρις (vid)

Ο Λόιντ-Τζόρτζ Χάρις προκρίθηκε στον τελικό του Dubai Duty Free Tennis Championships, πραγματοποιώντας μια επική ανατροπή κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ.

Το Νο81 στην παγκόσμια κατάταξη επικράτησε 6-7 (5), 6-4, 7-6 (6) του Καναδού, σε έναν θεαματικό αγώνα που διήρκησε 2 ώρες και 40 λεπτά. Αύριο θα διεκδικήσει τον 1ο τίτλο στην καριέρα του, σε επίπεδο ATP Tour.

Ο

Νότιο-Αφρικανός έπαιξε πιο αποφασιστικά από τον αντίπαλο του και δεν έχασε την ψυχραιμία του όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 σετ. Διαχειρίστηκε καλύτερα από τον Σαποβάλοφ τους καθοριστικούς πόντους του αγώνα, έπαιξε επιθετικό τένις και κατάφερε να πάρει μια τεράστια νίκη.

Achievement Unlocked @lloydharris63 continues his dream week in Dubai, defeating Shapovalov 6-7 6-4 7-6 to reach his first ATP 500 final!#DDFTennis pic.twitter.com/V4pun5am68

Tennis TV (@TennisTV) March 19, 2021

Ο 24χρονος τενίστας τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Να σημειωθεί πως πριν 10 ημέρες απέκλεισε τον Στάν Βαβρίνκα στον 1ο γύρο του Qatar ExxonMobil Open, ενώ στο 2ο γύρο του Ντουμπάι έθεσε εκτός συνέχειας το Νο4 του κόσμου, Ντομινίκ Τιμ. Έχει αποδείξει αναμφίβολα ότι μπορεί να τα βάλει με τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου.

Στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τον νικητή της σπουδαίας αναμέτρησης Αντρέι Ρούμπλεφ – Ασλάν Καράτσεφ, που διεξάγεται αυτή την στιγμή.

DUBAI TENNIS CHAMPIONSHIPS DRAW l DOUBLES l OOP (+2h)

Γιάννης Μαύρος

The post Στον τελικό του Ντουμπάι ο συγκλονιστικός Χάρις (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα