Στον τελικό της Βιέννης, ο “άνθρωπος των τελικών”! – VIDEO

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ συνεχίζει το μαγικό του 2020 καθώς προκρίθηκε στον πέμπτο του τελικό μέσα στη σεζόν μετά την απόσυρση του Κέβιν Άντερσον.

Αντρέι Ρούμπλεφ και τελικοί τείνουν να γίνουν…συνώνυμα μέσα στο 2020!

Ο 23χρονος Ρώσος είναι ασταμάτητος στο μεγαλύτερο κομμάτι του 2020 και για ακόμη μια εβδομάδα εντυπωσιάζει έχοντας προκριθεί στον πέμπτο του τελικό στη σεζόν κυνηγώντας το απόλυτο στις νίκες!

Ο Ρούμπλεφ είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς πριν δει τον “λαβωμένο” Κέβιν Άντερσον να αποσύρεται στο 6-4,

4-1 ret και πήρε μια γρήγορη και άνετη πρόκριση σε ακόμα έναν τελικό σε 500ρι, όντας αήττητος σε ημιτελικούς φέτος!

Είναι πια μια ανάσα και από την πρόκριση του στο ATP Finals του Λονδίνου που αξίζει πέρα για πέρα και, με την φόρα που έχει πάρει, δεν αποκλείεται να προκαλέσει αίσθηση και στο Λονδίνο!

Μόνο στο πρώτο σετ είδαμε ανταγωνιστικό παιχνίδι με τον Άντερσον να μένει κοντά στον Ρούμπλεφ μέχρι και του σημείου που σέρβιρε για να παραμείνει στο σετ στο 5-4.

Με επιμονή, ο Ρούμπλεφ έκανε το break και στη συνέχεια ο Νοτιοαφρικανός άρχισε να βγάζει ενοχλήσεις που τον οδήγησαν στην πολλοστή απόσυρση του από ένα τουρνουά, στην καλύτερη του εβδομάδα μετά από πολύ καιρό πάντως!

Μόνο ο “θεότρελος” Λορέντσο Σόνεγκο απομένει για να πανηγυρίσει ο Ρούμπλεφ τον πέμπτο φετινό του τίτλο, είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί αλλά ποιος μπορεί να ξεγράψει έναν τενίστα που παίζει το τένις της ζωής του και δεν έχει απολύτως τίποτα να χάσει;

ERSTE BANK OPEN DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Στον τελικό της Βιέννης, ο “άνθρωπος των τελικών”! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα