Σονέγκο: “Η κορυφαία στιγμή στην καριέρα μου”

Ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που μόλις είχε καταφέρει! Ο Λορένζο Σονέγκο που είχε αποκλειστεί στον τελευταίο γύρο των προκριματικών (από τον Αλιάζ Μπέντεν) και πήρε θέση lucky loser στο κυρίως ταμπλό, λόγω απόσυρσης συναδέλφου του, πέτυχε τη σπουδαιότερη νίκη στην καριέρα του, αποκλείοντας τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς, στα προημιτελικά του Erste Bank

Open της Βιέννης.

Ο 25χρονος Ιταλός, Νο42 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά από απίθανη εμφάνιση, επιβλήθηκε 6-2, 6-1 του Σέρβου πρωταθλητή και προκρίθηκε στα ημιτελικά της ATP 500 διοργάνωσης όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Ντάνιελ Έβανς, μετά και τη νίκη του Βρετανού επί του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στον τελευταίο προημιτελικό.

“Χωρίς αμφιβολία, είναι η κορυφαία νίκη στην καριέρα μου. Ο Νόβακ είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Σήμερα έπαιξα πάρα πολύ καλά Είναι απίστευτο, είναι εκπληκτικό. Έκανα το καλύτερο ματς της ζωής μου. Είμαι πολύ χαρούμενος” είπε ο Σονέγκο στην on-court συνέντευξη, περιγράφοντας με τον καλύτερο τρόπο τα έντονα συναισθήματα που είχε.

Ήταν η 4η φορά που ο Σονέγκο έπαιζε με αντίπαλο της πρώτης 10αδας, στην καριέρα του. Στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις με top10 αντιπάλους, δεν είχε κερδίσει καν σετ. Το απόγευμα της Παρασκευής, κέρδισε το Νο1 του κόσμου και έναν από τους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών, με τον Τζόκοβιτς να μετρούσε μόλις μια ήττα (εντός court) τη φετινή σεζόν (απ’τον Ναδάλ στον τελικό του Roland Garros).

“Επικεντρώθηκα στο τένις μου. Έπαιξα πολύ καλά, σέρβιρα πολύ καλά και είχα πολύ καλές επιστροφές. Έπαιξα το καλύτερό μου τένις και κινήθηκα πολύ καλά στο court. Μου αρέσει εδώ, μου ταιριάζουν οι συνθήκες. Όλα πήγαν άψογα σήμερα” είπε στη συνέντευξη Τύπου.

Δείτε την εκπληκτική εμφάνιση του Σονέγκο

ERSTE BANK OPEN DRAW | OOP (-1h)

The post Σονέγκο: “Η κορυφαία στιγμή στην καριέρα μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα