Στις λεπτομέρειες ηττήθηκε η Γραμματικοπούλου

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα στο σκορ και αποκλείστηκε από το Νο3 του ταμπλό, Γιοχάνα Λάρσον στο 2ο γύρο του Bogota Open

Μετά από ένα ματς για γερά νεύρα, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έφτασε κοντά αλλά δεν γεύτηκε τη χαρά μιας μεγάλης νίκης αφού η Γιοχάνα Λάρσον κατάφερε να ολοκληρώσει μια σπουδαία ανατροπή και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά στην Κολομβία.

Η 21χρονη Ελληνίδα που προέρχεται από τα προκριματικά του WTA International

τουρνουά στη Μπογκοτά, ηττήθηκε με 4-6, 6-4, 6-4 από το Νο3 του ταμπλό και Νο73 της παγκόσμιας κατάταξης, ολοκληρώνοντας μια πολύ καλή εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Κολομβίας.

Μετά την πορεία αυτή, η Βαλεντίνη θα κερδίσει 12 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και θα ανέβει στο Νο171, πλησιάζοντας το career high Νο159.

Η Γραμματικοπούλου, θα πάρει άμεσα το αεροπλάνο επιστροφής στην Ελλάδα αφού το τετραήμερο 18-21 Απριλίου, μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την Ελλάδα στην 1η κατηγορία της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Fed Cup, σε αγώνες που θα γίνουν στο Tatoi Club.

Η βροχή ταλαιπώρησε και την Πέμπτη τις τενίστριες, τους φιλάθλους και τους διοργανωτές καθώς ο αγώνας της Βαλεντίνης ήταν μόλις ο ένας από τους δύο που ολοκληρώθηκαν.

Στην άλλη αναμέτρηση, είχαμε μια μεγάλη έκπληξη όπου η 25χρονη Χιλιανή qualifier, Νο191 στον κόσμο, κέρδισε με 6-3, 6-1 το Νο1 του ταμπλό και Νο62 της κατάταξης, τη Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία.

Victory for Seguel!

The qualifier stuns top seed Maria in straight sets @CopaWTABogota! pic.twitter.com/ihTk2lYTwp

WTA (@WTA) April 12, 2018

BOGOTA OPEN DRAW – OOP (-8h)

The post Στις λεπτομέρειες ηττήθηκε η Γραμματικοπούλου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα