Στηρίζει τον Κερμόουντ ο Ναδάλ

15:43 8/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Ράφαελ Ναδάλ υποστηρίζει πως ο Κρις Κερμόουντ θα πρέπει να παραμείνει στην θέση του Προέδρου της ΑΤΡ και μετά το τέλος του 2019, όμως ο 54χρονος Βρετανός, δεν φαίνεται να έχει ανάλογη στήριξη από τους ανθρώπους που θα ψηφίσουν σε αυτήν την πολύ κρίσιμη για το μέλλον του τένις ψηφοφορία…

Η δεύτερη διαδοχική θητεία του Κρις Κερμόουντ στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή και Προέδρου της ΑΤΡ λήγει στο τέλος της χρονιάς και κατά πάσα πιθανότητα, θα υπάρξει νέο πρόσωπο στην κεφαλή της παγκόσμιας ομοσπονδίας από το 2020.

Ο Ράφαελ Ναδάλ

πάντως, από ότι φαίνεται, δεν θέλει να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Ισπανός τενίστας πήρε δημόσια θέση ενόψει της επικείμενης ψηφοφορίας στην ΑΤΡ, υποστηρίζοντας πως ο 54χρονος θα πρέπει να παραμείνει στην Προεδρία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ράφα σε δηλώσεις του στο BBC:

“Πιστεύω στα μακροπρόθεσμα πρότζεκτ. Δεν είμαι μεγάλος θαυμαστής στο να αλλάζουν τα πράγματα συχνά σε τέτοια θέματα. Υπάρχει το νέο ATP Cup, υπάρχει ένα νέο συμβόλαιο με τα World Tour Finals.

Ένας καινούριος Πρόεδρος θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, θα χρειαστεί χρόνο για να χτίσει την κατάλληλη ομάδα γύρω του. Κατά την γνώμη μου το να αλλάξει ο Πρόεδρος της ΑΤΡ αυτή τη χρονική περίοδο, θα είναι αντιπαραγωγικό για το τένις.

Θεωρώ επίσης, πως ο Κρις έχει κάνει πολύ καλή δουλειά από την θέση του. Είναι ένας καλός άνθρωπος και θα είναι θετικό να μείνει στην θέση του για αρκετό ακόμη χρονικό διάστημα”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στηρίζει τον Κερμόουντ ο Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα