Εκτός IW η Σάκκαρη – VIDEO

08:09 8/3/2019 - Πηγή: Tennis24
4η συνεχόμενη ήττα για τη Μαρία Σάκκαρη στο WTA Tour, αυτή τη φορά απ’την Κριστίνα ΜακΧέιλ για τον 1ο γύρο του BNP Paribas Open

Στο τελευταίο ματς του Stadium 2 για τη 2η ημέρα των αγώνων στο Indian Wells την Πέμπτη, η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 7-5, 6-0 από την qualifier Αμερικανίδα, Κριστίνα ΜακΧέιλ.

Η 23χρονη Αθηναία, Νο41 στον κόσμο, πάλεψε σκληρά στο εναρκτήριο σετ της αναμέτρησης, όμως μετά

την απώλειά του δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί την αντίπαλό της, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί πρόωρα και από την Καλιφόρνια.

Πέρυσι, η Σάκκαρη είχε φτάσει μέχρι τον 4ο γύρο της σπουδαίας διοργάνωσης, χάνοντας απ’την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ναόμι Οσάκα.

Ο φετινός της αποκλεισμός στον 1ο γύρο, θα της στοιχίσει αρκετές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξης και κινδυνεύει να μείνει εκτός Top50.

Στο 2ο γύρο, η Κριστίνα ΜακΧέιλ που βρίσκεται στο Νο140 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει την 30-Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα.

Aπό τους υπόλοιπους αγώνες της 2ης ημέρας, ξεχώρισε η σπουδαία νίκη της Κίρστεν Φλίπκενς επι της Τζίνι Μπουσάρ με την 33χρονη Βελγίδα να επικρατεί 7-5, 3-6, 7-5 της Καναδέζας, σφραγίζοντας το ραντεβού με την 25-Ντάνιελ Κόλινς στο 2ο γύρο.

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί το σπουδαίο ματς ανάμεσα στη Σερίνα Γουίλιαμς και τη Βικτόρια Αζαρένκα (04:00 ξημερώματα Σαββάτου), στην πρεμιέρα του 2ου γύρου στο BNP Paribas Open.

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h)

The post Εκτός IW η Σάκκαρη – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα